Un avion TAROM plin cu pasageri a fost întors din zbor la scurt timp după decolare. Zbura pe ruta Bucureşti-Cluj-Napoca. Motivul, un senzor defect

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/02/2020, 21:35
Un avion TAROM plin cu pasageri a fost întors din zbor la scurt timp după decolare. Zbura pe ruta Bucureşti-Cluj-Napoca. Motivul, un senzor defect
Ministerul de Externe şi Ministerul Transporturilor îi aduc acasă pe românii din Italia! Prima cursă va fi sâmbătă de la Torino

O aeronavă Tarom care zbura de la Bucureşti, aeroportul Henri Coandă, către Cluj Napoca a fost întoarsă din drum la scurt timp de la decolare. Avionul avea ceva probleme la trenul de aterizare din cauza unui senzor defect.

Avion întors din drum pe aeroportul Otopeni din cauza unor defecţiuni la trenul de aterizare

O aeronavă Tarom care a zburat de la Bucureşti, aeroportul Henri Coandă, către Cluj- Napoca a fost întoarsă din drum la scurt timp de la decolare. Avionul a fost afectat de un senzor care s-a defectat.

Aeronava de tip Boeing 737-300 a fost întoarsă din drum pe aeroportul Otopeni în urma unor semnalizări la trenul de aterizare al avionului. Odată ajuns pe aeroportul Otopeni, problema senzorului defect a fost remediată, astfel că nava va decola pe ruta iniţială.

Avion întors din drum în Toronto, Canada, din cauza unui pasager mincinos

Dacă la noi avionul a fost întors din motive serioase, în Canada, cu câteva zile în urmă, a avut loc un episod total diferit dar cu acelaşi final. Un pasager a minţit că are coronavirus, astfel că aeronava a fost întoarsă de pe aeroportul care decolase iniţial. S-a dovedit că pasagerul a minţit pentru că a vrut să facă un viral.

James Potok, 28 de ani, s-a ridicat în picioare în timpul zborului și i-a anunțat pe ceilalți pasageri că a luat virusul mortal. După cele spuse de bărbat, echipajul a luat decizia ca aeronava WestJet să fie întoarsă pe aeroportul din Toronto.

Aceasta parcursese 1600 de kilometri din cursa iniţială. La aterizare, bărbatul a fost preluat de medici care au confirmat că nu are coronavirus.

Aveam camera cu mine. Voiam să fac un video viral. Am vrut să-l postez pe toate platformele de socializare. M-am ridicat și am spus: Pot să vă atrag atenția? Tocmai m-am întors din provincia Hunan – și asta a fost tot”, a spus bărbatul mincinos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×