Motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor! Clipe îngrozitoare pentru pasageri. VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 21:59
Motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor! Clipe îngrozitoare pentru pasageri. VIDEO GALERIE FOTO
Motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor

Momente de panică în timpul unui zbor Las Vegas – Tampa! Unul dintre motoarele avionului s-a dezintegrat în timpul zborului, iar pasagerii au filmat și fotografiat incidentul.

Din video de mai jos se poate observa cum motorul este pe punctul de a se desprinde de aparatul de zbor, care se afla deasupra deșertului la sute de metri. Avionul decolase de doar 10 minute, așa că pilotul a întors aeronava de urgență și a revenit pe aeroportul din Las Vegas. Momentele trăite de pasageri au fost de teroare de-a dreptul!

Motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor

Una dintre pasagere a declarat că i-a transmis un mesaj fiicei sale prin care i-a povestit cele întâmplate, crezând că este ultimul mesaj pe care i l-ar putea trimite.

Imagine realizată în timp ce motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor
Imagine realizată în timp ce motorul unui avion s-a dezintegrat în zbor

„Anunțul a fost făcut de una dintre însoțitoarele de bord în cel mai calm mod cu putință. Ne-a spus că este nevoie ca nava să fie întoarsă din drum de căpitan pe aeroportul din Las Vegas. Exista și posibilitatea unei aterizări de urgență”, a declarat unul dintre pasageri, Estela Ponce.

„Puteau fi probleme mari”

„A fost înfricoșător, dar rămâne cel mai sigur mod de transport în continuare. Nu voi lăsa o întâmplare ca asta să mă împiedice să zbor pe viitor„, a încheiat Ponce, după ce a ajuns la sol, în siguranţă.

 

Rick Moseley, un pilot american retras, a vorbit despre cele întâmplate şi spune că s-ar fi putut produce o adevărată tragedie dacă motorul ar fi lovit aripa: „Exista posibilitatea unor probleme mari dacă motorul ar fi dislocat aripa avionului. Dar din fericire asta nu s-a întâmplat”, a declarat Moseley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×