Avionul președintelui Donald Trump a fost lovit de un alt aparat de zbor. Nimeni nu a fost rănit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 17:44
Avionul președintelui Donald Trump a fost lovit de un alt aparat de zbor. Nimeni nu a fost rănit
Avionul privat al lui Donald Trump a fost implicat într-un incident!

Avionul privat al președintelui american a fost implicat într-un incident. Acesta se afla pe un aeroport din New York, a transmis agenția de presă Petra, preluată de AP, conform Agerpres.

Avionul folosit de Donald Trump staționa în momentul în care a fost lovit de o altă aeronavă. Totul s-a petrecut în momentul în care Bombardierul Global Express încerca să parcheze. Avionul privat al președintelul Donald Trump este un Boeing 757, folosit în campania electorală a sa.

Avionul lui Donald Trump, lovit de o altă aeronavă!

Avionul privat al lui Donald Trump a fost lovit de un avion de tip Bombardier 757, în timp ce încerca să facă manevre pentru parcarea acestuia. Înauntrul lui se aflau 3 persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului. Doar o aripă a aeronavei președintelui american a fost lovită. Boeing 757 a fost achiziționat de Trump în anul 2011, cu 100 de milioane de dolari, de la Paul Allen, cofondatorul Microsoft. abc7NY a specificat faptul că avionul nu a mai fost folosit de la terminara campaniei.

Melania și Donald Trump au prins luminițele de Crăciun!

Donald Trump a dat startul Crăciunului, alături de soția sa, Melania. Cei doi au aprins luminițele din bradul de Craciun din spatele Casei Albe. „Crăciun fericit, toată lumea, trebuie să spunem împreună: Crăciun fericit, a spus soția lui Donald Trump, după ce acesta a acompaniat-o la numărătoarea inversă de la 10 la 1.

 Luminițele din bradul din spatele Casei Albe, aprins de Melania Trump și Donald Trump
Luminițele din bradul din spatele Casei Albe, aprins de Melania Trump și Donald Trump

Această tradiție a aprinderii luminițelor în bradul din spatele Casei Albe datează încă din 1932, când la conducere era Calvin Coolidge. Acesta a aprins, în fața a 3.000 de oameni, un pom de Crăciun.

Donald Trump și Vladimir Putin se întâlnesc de ziua României!

„Problemele legate de relațiile bilaterale vor fi primele discutate. Ar trebui să începem să discutăm despre relațiile bilatale, securitatea strategică, dezarmare și conflictele regionale”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin. Situațiile despre care se va vorbi vor fi: situația di n Siria și problemele din Coreea de Sud. Marți, președintele american a declarat că s-au putea să anuleze întrevedere propusă din cauza tensiunilor dintre Rusia și Ucraina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×