Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor! Șase persoane au ajuns la spital

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 09:48
Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor! Șase persoane au ajuns la spital GALERIE FOTO
Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor în Buzău. Sursa foto: gandul.info

Șase persoane persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce autobuzul în care se aflau a ieşit în afara părții carosabile pe DN 2C, în localitatea buzoiană Albeşti. Oamenii se întorceau de la o nuntă, când șoferul a pierdut controlul volanului.

Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor în Buzău

Autobuzul plin de nuntași a ieșit în decor după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară. În zonă era și ceață densă, iar șoferul probabil a fost derutat de vizibilitatea foarte redusă. Șase persoane cu vârste cuprinse între 24 și 58 de ani au fost rănite în urma accidentului și au fost transportate la spital.

„Şoferul a fost testat alcoolscopic şi a rezultat că nu consumase alcool. Se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 20 de metri”, au precizat reprezentanţii IPJ Buzău, citați de Agerpres.

Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor în Buzău
Un autobuz plin cu nuntași a ieșit în decor în Buzău. Sursa foto: opiniabuzau.ro

Șase persoane au fost rănite în urma accidentului

Polițiștii recomandă șoferilor sa reducă viteza pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere, să utilizeze luminile de ceață pentru a fi mai vizibili în trafic și să se asigure corespunzător înainte de efectuarea oricăror manevre.

Meteorologii au emis, duminică dimineaţă, mai multe avertizări cod galben de ceaţă densă. În multe regiuni, ceața va fi însoțită și de burniță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×