Cinci copii spulberaţi de o maşină, în Suceava! Elevii aşteptau autobuzul în staţie!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
21/11/2017, 16:27
Cinci copii spulberaţi de o maşină, în Suceava! Elevii aşteptau autobuzul în staţie!

Cinci copii din judeţul Suceava au fost loviti, marţi, de o maşină în timp ce se aflau într-o staţie de autobuz şi au fost transportaţi la spital. Copiii au în jur de 12-13 ani, sunt conştienţi şi vor fi supuşi unor investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, echipele de intervenţie au fost solicitate la un eveniment rutier petrecut în localitatea Liteni, după ce cinci copii aflaţi în staţia de autobuz au fost loviţi de o maşină, potrivit news.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cinci copii spulberaţi de o maşină într-o staţie de autobuz! Copiii mergeau la şcoală

Copiii care au în jur de 12-13 ani, sunt conştienţi, stabili, fiind preluaţi de cadrele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, din primele informaţii, şoferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în staţia de autobuz în care se aflau copiii.

Şoferul urmează să fie testat cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×