Nuntă cu bucluc! Mireasa și nuntașii au ajuns la spital

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/07/2018, 20:22
Nuntă cu bucluc! Mireasa și nuntașii au ajuns la spital

Nuntă cu bucluc! Mireasa și nuntașii au ajuns la spital. Cum s-a ajuns aici?! Ei bine, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un număr de 21 de persoane au ajuns de urgență la Spitalul Municipal Făgăraș cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au participat la o nuntă. Nunta s-a desfășurat într-un complex comercial din localitatea brașoveană Șercăița, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

„12 dintre acestea au fost transportate la spital cu trei echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi cu autospeciala de transport victime multiple de la Covasna. Alte nouă persoane au ajuns la unitatea medicală cu mijloace proprii de transport”, a precizat sursa citată.

Din primele informaţii se pare că la scurt timp după servirea aperitivului mai mulţi nuntaşi au început să se simtă rău. Printre cei care au primit îngrijiri medicale s-a aflat şi mireasa. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Protecţia Consumatorului au început o anchetă pentru a stabili cauza producerii toxiinfecţiei alimentare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×