Un angajat la salubritate a găsit 350.000 de euro într-un autobuz și i-a predat poliției

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 13:15
Un angajat la salubritate a găsit 350.000 de euro într-un autobuz și i-a predat poliției GALERIE FOTO
Ce a găsit angajatul de la salubritate în plicul respectiv

Tu ce ai face dacă ai găsi din întâmplare un plic cu bani? O astfel de situație  inedită s-a petrecut recent în capitala Angliei. Un angajat la salubritate a găsit 350.000 de euro uitați într-un autobuz. Ce a urmat, te va lăsa mut de uimire. N-o să-ți vină să crezi!

Ce a făcut un angajat la salubritate când a găsit din întâmplare o sumă mare de bani

Un pasager a „reușit” isprava de a uita un plic cu bani într-un autobuz londonez. Respectivul plic conținea 350.000 de euro și a fost descoperit de un lucrător la salubritate. Acesta l-a predat imediat poliției, iar gestul său a surprins pe toată lumea, devenind viral în mediul online.

Angajatul a cărui identitate nu a fost dezvăluită s-ar fi putut îmbogăți rapid, însă a preferat să fie onest și să nu abdice de la principiile sale solide. Astfel, omul nu a stat pe gânduri și a predat imediat banii poliției.

Descoperiri ciudate și scârboase în autobuze
Descoperiri ciudate și scârboase în autobuze

Nu este singura situație de acest gen cu care se confruntă cei de la salubritate

Angajații la salubritate ar putea face o adevărată colecție din obiectele ciudate găsite de-a lungul timpului în mijloacele de transport în comun. Banii respectivi reprezintă doar o parte din descoperirile ciudate și uneori dezgustătoare făcute de aceștia.

Spre exemplu, un călător a uitat în autobuz o friteuză, în vreme ce altul a coborât în grabă lăsând în urmă un test de sarcină pozitiv.  Jucăriile sexuale sau scutecele murdare se adaugă și ele la această listă de obiecte găsite de angajații de la salubritate.

Șeful societății de salubritate a declarat că deseori este surprins de lucrurile pe care le descoperă angajații, însă a dezvăluit totodată că aceștia sunt bine instruiți și pregătiți să facă față oricăror situații. Mai mult decât atât, oamenii nu par lipsiți de umor, întrucât nu se plâng niciodată de aceste dificultăți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×