Un cuplu s-a îmbogățit peste noapte! Aceștia au câștigat jackpotul de 115 milioane de lire sterline

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 15:43
Un cuplu s-a îmbogățit peste noapte! Aceștia au câștigat jackpotul de 115 milioane de lire sterline
Un cuplu din Marea Britanie este milionar în lire sterline!

Doi soți au devenit milionari în lire sterline! Cei doi norocoși sunt din Marea Britanie și au câștigat recent marele premiu la jocuri de noroc. Vestea cea mare a venit chiar în prima zi din noul an. Patrick și Frances Connolly sunt din County Armagh și au tras lozul cel mare în 2019.

Reacția lui Patrick Connolly la auzirea veștii incredibile a fost:„Noi chiar n-am știut ce să facem sau cum să reacționăm. N-am închis un ochi în noaptea aceea”, a spus soțul.

Un cuplu din Marea Britanie a câștigat premiul cel mare!

Frances și Patrick Connolly formează un cuplu de mulți ani. „Mereu am sperat să câștigâm și noi odată la loterie, dar nu s-a întâmplat până acum.

Cuplul milionar în lire sterline din Marea Britanie
Cuplul milionar în lire sterline din Marea Britanie

Nici în cele mai mare vise ale mele n-am crezut că vom câștiga marele premiu de 115 milioane de lire sterline”,  a declarat Frances Connolly după ce a câștigat marele premiu.

Premiul de 115 milioane de lire sterline câștigat de cuplus Frances și
Premiul de 115 milioane de lire sterline câștigat de cuplus Frances și Patrick Connolly

„Nu este nicio posibilitate în care să păstrăm noi toți banii. Avem șansa să împărțim această sumă enormă și vrem să avem un impact în viețile celorlalți oameni din jurul nostru. Acest câștig ne va ajuta să facem o diferență în viețile familiei și prietenilor noștri”, a mai spus soția. Fericita veste a venit în familia Connolly chiar în seara de început a anului 2019. Se pare că cei doi și-au făcut intrarea foarte bine în noul an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×