„Spaima loteriei” îl linişteşte pe Ropotan: „Dacă fata mea te înşală…”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
27/03/2014, 08:37
„Spaima loteriei” îl linişteşte pe Ropotan: „Dacă fata mea te înşală…” GALERIE FOTO
Adrian Ropotan.

Stelian Ogica, tatal frumoasei brunete, a marturisit ca fiica lui s-a confesat ca este pregatita sa se casatoreasca cu fotbalistul pentru care a facut cel mai mare sacrifiu, cand a decis sa se mute cu el in Rusia.

Cand de-abia prinsese aripi intr-o cariera pe care si-a dorit-o dintotdeauna, Raluca Ogica a luat una dintre mai grele decizii din viata ei, chiar daca pentru asta a fost nevoita sa renunte sa mai apara la televizor. La inceputul lunii februarie ea si-a luat inima in dinti si i-a marturisit tatalui ei ca va pleca in Rusia, dupa iubirea vietii ei!

Raluca este indragostita nebuneste, de mai bine de patru ani, de fotbalistul Adrian Ropotam, care joaca acum la rusi.

Desi sunt de doua luni acolo, Ralucai pare sa-i priasca viata de-acolo si impreuna cu iubitul ei isi fac planuri mari de viitor.

1 2 4

Sfaturile socrului Ogica

“Traiesc o dragoste nebuna, eu ii vad cat se iubesc, ca nu pot sta unul fara altul fara sa-si dea raportul la minut. Vor sa se casatoreasca, noi am mai vorbit despre asta de Sarbatori, cand a fost si Adrian acasa la mine. Eu i-am zis atunci lui: daca, Doamne fereste!, Raluca te supara cu ceva, te inseala sau ceva, imi spui mie si am eu grija de ea! N-o vad in stare, ca eu stiu ce am crescut, dar nu mi-ar placea sa-l dezamageasca. Ei traiesc frumos acum, calatoresc peste tot in lumea asta si duc o viata linistita. El joaca fotbal, ea isi vede de master acum…”, a povestit Stelian Ogica.

3

Iar daca in Romania era mai mereu prezenta la evenimente mondene, prin cluburi, si din prisma meseriei de model, Ogica spune ca fiica lui a renuntat sa mai iasa prin discoteci, in Rusia, si tot timpul i-l dedica fotbalistului care se pregateste sa-i devina sot.

SURSA: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×