Un an de la moartea lui Andrei Gheorghe. Momentele memorabile ale jurnalistului

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/03/2019, 17:04
Un an de la moartea lui Andrei Gheorghe. Momentele memorabile ale jurnalistului GALERIE FOTO
A trecut un an de la moartea lui Andrei Gheorghe

A trecut un an de la moartea lui Andrei Gheorghe. Pe 19 martie 2018 pleca dintre noi unul dintre cei mai marcanți oameni ai FM-ului românesc, care prin vocea sa inconfundabilă, dar și prin stilul ironic și acid, a inspirat generații de ascultători. Mulți l-au contestat, și mai mulți l-au iubit, dar un lucru e cert: Andrei Gheorghe, cu al său simț al umorului extrem de ascuțit și plin de ironii, n-avea cum să-ți rămână indiferent.

Un an fără Andrei Gheorghe

Vestea dispariției lui Andrei Gheorghe a căzut ca un trăznet asupra tuturor celor care îl iubeau și îl considerau un adevărat model, demn de urmat. Cunoscutul om de radio și prezentator TV a fost găsit fără suflare în locuința sa din Voluntari.

Din spusele anchetatorilor, Andrei Gheorghe era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost găsit. Medicii legiști au confirmat că realizatorul radio suferea de afecțiuni cardiace, confruntându-se în trecut cu mai multe infarcte.

Momente memorabile cu Andrei Gheorghe
Momente memorabile cu Andrei Gheorghe

Fiica lui Andrei Gheorghe a transmis un mesaj emoționant, la un de la dispariția tatălui său

Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, a făcut o serie de dezvăluiri emoționante, chiar în ziua în care se împlinește un an de la dispariția cunoscutului om de radio și prezentator TV. „ Trebuie să-i comemorăm viața și să ne gândim că a fost un om minunat, chiar dacă poate a mai greșit. Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu. Andrei tot timpul ne-a impus foarte strict, la 10 intram în casă. Era un fel de rutină, dar îi datorez multe lui, m-a învățat să fiu un om corect, just și respect că nu s-a pierdut niciodată și nu și-a distrus integritatea pentru alte lucruri. Ne trezea, pe mine și pe soră-mea și mergeam la drifturi în parcarea din mall” , a povestit tânăra, la prima sa apariție într-o emisiune televizată.

Totodată, Katarina a rememorat unul dintre cele mai frumoase momente petrecute alături de tatăl său. „O dată mi-am luat niște peruci și ca să mă încurajeze să le port, pentru că erau colorate, a purtat toată noaptea el peruca roz. El tot timpul a fost adevărat, când era la radio era el în esență, când era acasă era mai protectiv, făcea cumpărături, curat, asta era șmecher la el pentru că niciodată nu se schimba pentru aparențe. M-a sunat fratele meu, am fost ruptă de realitate, îmi amintesc că ultimul moment când l-am văzut a fost cu o zi înainte, înainte să plec din tabăra de muzică, l-am pupat, a fost un moment pașnic, pentru că noi ne mai și certam, i-am preluat comportamentul. A fost foarte dureros, acum după un an pot să zic că îmi amintesc cu drag de el, îi mulțumesc pentru tot. Nu era un om perfect, nimeni nu e, îi vedeam defectele, asta îl făcea om, asta îmi plăcea la el”. 

Momente memorabile marca Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a avut o carieră impresionantă, de-a lungul căreia a realizat o serie de emisiuni, atât pentru posturi de radio precum Pro FM sau Radio Guerilla, cât și pentru diverse posturi de televiziune. În cele ce urmează vă prezentăm doar câteva dintre momentele absolut memorabile, avându-l în centru pe binecunoscutul și inconfundabilul Andrei Gheorghe.

Se întâmpla în 2003, pe când Andrei Gheorghe prezenta o emisiune televizată la Antena 1. Invitatul său de atunci, Emil Boc, s-a împiedicat și a căzut de pe platformă, chiar în clipa în care își făcuse apariția pe platoul emisiunii. „Doamne, Dumnezeule… băgați repede publicitate” , a fost reacția lui Andrei Gheorghe.

În 2006, Andrei Gheorghe si-a ieșit complet din minți în emisiunea lui, dupa ce doi dintre invitați au refuzat să mai împărtășească detalii din viața lor, deși inițial își dăduseră acordul să facă asta. Prezentatorul a încercat să îi  „tragă de limbă” si a sfârșit prin a-i lovi pe amândoi.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×