Video. Cum l-a redus la tăcere Andrei Gheorghe pe Becali în direct: „Habar n-ai, Gigi!” Ce zice patronul FCSB

Mirela Apostol  
înFotbal intern
20/03/2018, 15:14
Video. Cum l-a redus la tăcere Andrei Gheorghe pe Becali în direct: „Habar n-ai, Gigi!” Ce zice patronul FCSB

UPDATE. Gigi Becali a reacţionat după moartea lui Andrei Gheorghe: ”Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai ştiu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai ţin minte. Pe cuvânt că nu mai ţin minte! Lucrurile rele nu le ţin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai ţin minte dacă la discuţia aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că ştii că nu ţin minte răul, aşa am spus.

Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât ştiu”, a spus Gigi Becali pentru cancan.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în casa sa, pe 19 martie. Fostul jurnalist avea probleme cardiace, iar în cele din urmă inima i-a cedat.

CITEŞTE ŞI:

– Andrei Gheorghe stia ca MOARE! Dovada FOTO CUTREMURATOARE descoperita in urma cu putin timp

Primele imagini din casa lui Andrei Gheorghe. Cum l-au gasit anchetatorii

Reactie halucinanta a fostei sotii a lui Andrei Gheorghe: ”Am sa vorbesc despre tine si am sa spun…”

Gluma macabra a fiicei vitrege, in timp ce Andrei Gheorghe era mort: ”In noaptea asta, va muri!”

Pe vremea când acesta lucra la Realitatea, în 2007, l-a avut ca invitat în emisiune pe patronul de la Steaua, Gigi Becali. Andrei Gheorghe l-a redus la tăcere pe afacerist:

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×