Andrei Gheorghe, cel mai mare om de radio din România din ultimii 20 de ani, ar fi împlinit azi 57 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 10:48
Andrei Gheorghe, cel mai mare om de radio din România din ultimii 20 de ani, ar fi împlinit azi 57 de ani GALERIE FOTO
ANdrei Gheorghe

Andrei Gheorghe, marele om de radio al României, ar fi împlinit azi 57 de ani. Din păcate, acesta s-a simt în 2018, în urma unui stop cardio-respirator. Vocea sa inconfundabilă, caracterul și amprenta au răman în urmă. Jurnalistul a fost cunoscut pentru dorința sa nestăpânită de a spune adevărul și pentru a dezgoli cuvintele fățarnice din societatea românească de după 1989. 

„Sunt obosit. Am fost „generația de sacrificiu” și am crezut că după un drum lung și greu o să ajungem într’o poiană cu soare și flori. Dar nu a fost așa”, a început Andrei Gheorghe un mesaj emoționant în 2017, în cadrul celei mai viralizate postări din mediul online.

Andrei Gheorghe ar fi împlinit azi 57 de ani!

Regretatul ANdrei Gheorghe ar fi împlinit azi 57 de ani! Decesul jurnalistului a fost vestea șoc a anului 2018. „Drumul nu ducea nicăieri si într’o zi sătui de foame si mizerie ne’am revoltat, ne’am ucis conducătorii si am crezut că după un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci. Apa însă e sălcie, terenul mlăștinos si cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață în calești scumpe, copiii lor ni se urcă în cap și dansează țonțoroiul iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frății fug scârbiți și’și caută fericirea în alte zări.

Andrei Gheorghe, cel mai mare om de radio din România din ultimii 20 de ani
Andrei Gheorghe, cel mai mare om de radio din România din ultimii 20 de ani

Speranța a leșinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall iar eu imi număr firfireii și ma gândesc dacă’mi ajung de o funie mai sănătoasă. În față nu văd nimic decât beznă și întuneric, în jurul nostru doar mizerie și dezmăț și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscata si’n gura gust de cenușă. Vă blestem conducători ai României și’n pușcărie dacă v’aș băga pe toți, cu nimenea nu as greși.

 

Andrei Gheorghe

Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, înfumurările și prostia voastră agresivă. Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită, într’un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți în sufragerie și cu părinții în întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește”, a fost mesajul lui Andrei Gheorghe despre societatea românească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×