Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe i-a presimţit moartea! „Am ştiut!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
06/05/2018, 14:51
Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe i-a presimţit moartea! „Am ştiut!”
Petruţa Gheorghe susţine că ziua în care fostului ei soţ, jurnalistul Andrei Gheorghe, a murit a fost una stranie.

Sunt două luni de la decesul jurnalistului, iar familia simte multă durere. Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe i-a presimţit moartea! Femeia a vorbit pentru prima dată despre dispariţia omului de radio.

Petruţa Gheorghe şi-a luat inima în dinţi şi a povestit cum a trecut timpul de când Andrei Gheorghe nu se mai află printre noi. Mărturiile ei despre ziua blestemată sunt tulburătoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe i-a presimţit moartea! „Ziua aia a fost stranie!”

Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină„, a declarat Petruţa Gheorghe, conformt cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×