Un agent de pază a decedat, după ce a căzut în puţul liftului unui bloc aflat în construcţie

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 14:21
Un agent de pază a decedat, după ce a căzut în puţul liftului unui bloc aflat în construcţie
Un agent de pază a decedat, după ce a căzut în puţul liftului unui bloc aflat în construcţie. Sursa foto: Hepta

Un bărbat ce lucra ca agent de pază pe un șantier din comuna Baciu din Cluj a decedat, marți, după ce a căzut în puțul liftului unui bloc aflat în construcție.

Bărbat din Cluj, mort după ce a căzut prin puțul liftului unui bloc în construcție

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut în gol prin puțul liftului unui bloc în construcție de pe șantierul unde era angajat.

Trupul bărbatului din județul Cluj a fost transportat la IML pentru a i se efectua necropsia, potrivit Mediafax.

„Un apel de urgenţă a anunţat că un bărbat este căzut, marţi, într-un puţ de lift al unui imobil în construcţie aflat pe str. Stelelor din comuna Baciu. Din păcate, bărbatul, căzut în puţul liftului cu o adâncime de circa 2 m, prezenta semne de rigiditate cadaverică, fără posibilitatea de a începe manevre de resuscitare.

Corpul bărbatului a fost scos şi a fost predat IML Cluj în vederea efectuării necropsiei”, au anunțat reprezentanţii ISU Cluj.

Anchetă în cazul bărbatului mort pe șantier

Oamenii legii din județul Cluj au demarat o anchetă în cazul bărbatului decedat pentru a se stabili cum a ajuns acesta în puțul liftului și ce i-a provocat mai exact decesul.

Primele informații arată că bărbatul de 73 de ani era angajat ca agent de pază pe șantierul unde era construit blocul respectiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×