O femeie din Cluj, dată dispărută de 10 zile, a fost găsită moartă în coteţul unui bărbat din Războieni

O femeie din Cluj, dată dispărută de 10 zile, a fost găsită moartă în coteţul unui bărbat din Războieni
Femeie moartă descoperită într-un coteţ, în Războieni. Sursa foto: observator.tv

O femeie care a fost dată dispărută pe data de 17 februarie a fost găsită moartă într-un coteţ din curtea unui bărbat. Femeia a mers voluntar în locuinţa bărbatului, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar femeia a fost lovită de mai multe ori, lovituri în urma cărora a decedat.

O femeie a fost găsită moartă în coteţul unui bărbat din Alba

O femeie care a fost dată dispărută pe data de 17 februarie a fost găsită moartă într-un coteţ din curtea unui bărbat. Femeia a mers voluntar în locuinţa bărbatului, între cei doi a izbucnit un conflict spontan iar femeia a fost lovită, lovituri în urma cărora a decedat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Poliţiştii din Ocna Mureş, judeţul Alba, au făcut descoperirea macabră în urma unei percheziţii coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj în comuna Războieni.

Femeia a mers voluntar în casa criminalului

Oamenii legii au găsit cadavrul femeii din Cluj ascuns într-o anexă din curtea bărbatului. Bărbatul în curtea căruia a fost găsit cadavrul are 47 de ani şi este suspect de uciderea femeii. După ce a omorât-o pe femeie, bărbatul a ascuns cadvrul femeii într-un coteţ de lângă casa sa.

La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii„, informează IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore şi este suspect de crimă. Tragedia ar fi avut loc pe data de 8 februarie a acestui an.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj„, arată comunicatul poliţiei din Alba.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×