Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! „Trimitem un logoped să ajute la citit?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 10:20
Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! „Trimitem un logoped să ajute la citit?” GALERIE FOTO
Lia Olguta Vasilescu a râs de Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu nu a scăpat ocazia și a lansat în mediul online o ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! Astfel, bâlbele lui Ion Ștefan legate de acronimul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2 au stârnit-o pe social democrată.

Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2!

Vasilescu i-a solicitat ministrului să semneze pentru două proiecte din Craiova, oferindu-se să trimită şi un logoped pentru a-l ajuta să le citească. „Specialistul” PNL al zilei, care nici nu poate pronunta un program gandit, pus in practica si finantat de PSD(…)

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

(…) si care a insemnat 16000 de proiecte de infrastructura locala in ultimii ani: scoli, gradinite, drumuri, alimentari de apa, canalizare etc.

„Trimitem un logoped să ajute la citit?”

A gasit si el 6 proiecte in neregula din 16000 si pentru asta trebuie inchis programul.

Atat ii duce mintea… Domnule ministru, vedeti ca aveti o hartie de semnat pentru Colegiul Carol si Opera Romana din Craiova.

De prin noiembrie e pe masa la semnat. Trimitem un logoped sa ajute la citit?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe o rețea de socializare.

Reacția fostului primar al Craiovei vine după ce ministrul dezvoltării a declarat că au fost verificate de inspectorii ISC în întreaga ţară 1.497 de solicitări de plată pe PNDL 1 şi PNDL 2.

Acesta a avut probleme atunci când a ajuns la acronimul PNDL. „Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, 6 lucrări au fost neconforme, cu valoare de 2.162.717 de lei, iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, în valoare de 2,4 milioane de lei.

Pentru PNDL 2 am avut în vedere un control a 1.282 de solicitări, au fost 43 găsite neconforme, cu o valoare de 27 de milioane de lei, iar 18 au fost retrase în mod voluntar, cu o valoare de 10 milioane de lei „, a declarat Ion Ştefan.

 

 

 

Închide ×