Un adolescent de 16 ani și-a ucis prietenul „în joacă”. Tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 16:00
Un adolescent de 16 ani și-a ucis prietenul „în joacă”. Tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice
Un adolescent de 16 ani din Brașov și-a ucis prietenul pe fondul consumului de alcool. Sursa foto: Pinterest.com

O ieșire în oraș cu băieții s-a transformat în crimă după ce un adolescent de 16 ani din Brașov și-a înjunghiat mai mulți prieteni. Totul a pornit „în joacă”, tinerii fiind „încinși” sub influența băuturilor alcoolice.

Un băiat de 16 și-a ucis prietenul… „în joacă” și a rănit un altul!

Un adolescent de 16 ani, băut zdravăn, a scos cuțitul asupra prietenilor cu care se afla în momentul respectiv, „glumind” cu aceștia. Numai că băiatul din Brașov și-a înjunghiat cu sânge rece doi dintre amici, unul dintre ei fiind lovit în zona pieptului. Din nefericire, acesta a murit pe loc.

Celălalt adolescent a fost rănit în mai multe zone ale capului și a fost transportat de urgență la spital. Băiatul se află în stare gravă, dar medicii spun că va supraviețui. Criminalul de 16 ani a fost reținut de polițiști.

Tragedia s-a petrecut într-o clădire dezafectată din Brașov, unde pe vremuri funcționa fosta grădiniță a uzinei Metrom, informează brasovstiri.ro. Potrivit sursei menționate, în momentul de față în clădirea respectivă locuiește de câțiva ani o familie de romi.

Adolescentul din Brașov a fost reținut de polițiști

La scurt timp după comiterea abominabilei fapte gașca de prieteni s-a împrăștiat și a încercat să-și piardă urma prin orașul de sub Tâmpa. Polițiștii au reușit, însă, într-o amplă operațiune, să-l rețină pe făptaș, care a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul și victima rănită care a supraviețuit sunt acum cercetați, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale. Adolescentul care a dat cu cuțitul este acuzat de omor și lovituri cauzatoare de moarte.

Pe de altă parte, poate surprinzător la prima vedere, dar se pare că bazat pe dovezi indubitabile, prietenul rănit este și el acuzat de polițiștii din Brașov de loviri și alte violențe.

Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori pentru omor, lovire și alte violențe. Victima care a supreviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Vlad Teodorescu, relatează spynews.ro.

Agresorul este originar din Săcele, iar primele informații arată că tragedia s-a petrecut pornind de la o discuție în contradictoriu cu privire la bani. Nu degeaba li se spune acestora „ochiul dracului”…

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×