Crimă odioasă în județul Maramureș! Principalul suspect, un tânăr de 25 de ani, reținut de polițiști

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 13:46
Crimă odioasă în județul Maramureș! Principalul suspect, un tânăr de 25 de ani, reținut de polițiști
Un bărbat de 41 de ani a fost ucis cu sânge rece în localitatea maramureșeană Vișeul de Sus. Sursa foto: hepta.ro

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort într-un imobil din localitatea Vișeul de Sus, județul Maramureș. Din primele informații, principalul suspect este un tânăr de 25 de ani, reținut de polițiști sâmbătă dimineață. În momentul de față nu sunt cunoscute motivele care l-au determinat să comită odioasa crimă.

Bărbat de 41 de ani, ucis cu sânge rece de proprietarul imobilului în care locuia

În această dimineață, în jurul orei 4:30, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că într-o locuință din Vișeul de Sus a fost găsită o persoană decedată, informează baiamare24.ro. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat, însă, că victima se afla încă în viață.

Bărbatul, Vasile F., pe numele său, prezenta traumatisme cranio-faciale acute, contuzii multiple şi era inconştient. În ciuda încercărilor repetate de a-i salva viața, echipajele medicale ajunse la locuința sa au fost nevoite să constate decesul.

În această dimineață, în jurul orei 04.30, polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență.

Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Principalul suspect a fost reținut de polițiști. Tânărul de 25 de ani este recidivist

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și câteva ore mai târziu l-au reţinut pe principalul suspect, un tânăr de 25 de ani. Din primele informații, între acesta și victimă ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

De altfel, presupusul criminal nu este deloc străin de problemele cu legea. Potrivit sursei citate, Răzvan F.C. ar fi comis fapte penale comise cu violență atât în țară, cât și în străinătate. Totodată, tânărul ar fi incendiat un imobil din Vișeul de Sus, iar în trecut ar fi fost închis pentru mai multe acte de violență.

Fapta a fost comisă pe fondul consumului de alcool. Trei persoane de sex masculin au consumat băuturi alcoolice la una dintre ele acasă. La un moment dat, una dintre persoane a agresat-o pe o a doua, lovind-o cu pumnii, posibil și cu picioarele, însă asta vom afla curând.

În urma leziunilor suferite, bărbatul agresat a decedat. Cauza se află în instrumentare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Urmează să fie luate măsurile care se impun. Agresorul este cunoscut ca având antecedente penale în străinătate, pentru acte de violență”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. În prezent, suspectul se află în custuodia poliției, urmând ca în funcție de rezultatele necropsiei să se stabilească încadrarea juridică a faptei: omor sau lovituri cauzatoare de moarte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×