Suspecții crimei din București au fost reținuți. Cei 3 chiriași sunt acuzați de omor

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/01/2020, 11:01
Suspecții crimei din București au fost reținuți. Cei 3 chiriași sunt acuzați de omor
Cei 3 suspecți în cazul crimei din sectorul 4 au fost reținuți de polițiști. Sursa foto: pixabay.com

Polițiștii i-au arestat pe cei trei suspecți care l-au omorât pe bărbatul de 64 de ani din sectorul 4 din București. Bărbatul a murit în urma unui conflict cu chiriașii săi. Anchetatorii au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suspecții bărbatului ucis în sectorul 4 au fost reținuți

În noaptea de miercuri spre joi un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit mort în locuința sa din sectorul 4. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor și lovituri cauzatoare de moartea și au arestat trei suspecți. Aceștia sunt chiar chiriașii bărbatului.

Surse judiciare arată că bărbatul a fost lovit în zona capului în noaptea de 1 ianuarie 2020 după ce s-a luat la ceartă cu cei 3 chiriași din cauza banilor pe care unul dintre aceștia îi avea de achitat. Proprietarul casei le oprise buletinele acesta fiind motivul pentru care tinerii au recurs la bătaie. Bărbatul a fost bătut rău, iar în timpul altercației a căzut și s-a lovit cu capul de gresie.

Cei 3 suspecți au primit ordonanţă de reţinere pentru următoarele 24 de ore. Procurorii de la Tribunalul București au eliberat o propunere de arestare preventivă pentru cei trei suspecți. Aceștia urmează să petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Bărbatul de 64 de ani a fost omorât în urma unui conflict

Poliția Capitalei a transmis că bărbatul de 64 de ani, proprietarul casei, a suferit mai multe lovituri în zona capului. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la INML pentru a se efectua necropsia și a se stabili exact cauza morții.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23:50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, informa, joi, Poliţia Capitalei.

Doi dintre suspecții crimei din sectorul 4, în vârstă de 19 ani, sunt acuzați de omor şi de lovituri cauzatoare de moarte, iar cel de-al treilea, un tânăr de numai 20 de ani este acuzat de omor. Tinerii sunt din Bacău și lucrau în Capitală în domeniul construcțiilor.

În conflictul în urma căruia bărbatul de 64 de ani și-a pierdut viața au fost implicați mai mulți chiriași. Una dintre persoanele care stătea în casa proprietarului a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost lovită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×