Proprietarul unei case din București, ucis de un fost chiriaș. Doi suspecți au fost capturați – Update

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 16:33
Proprietarul unei case din București, ucis de un fost chiriaș. Doi suspecți au fost capturați – Update
Proprietar de casă ucis de un fost chiriaș în sectorul 4 din București. Sursa foto: captură Antena 3

O crimă infiorătoare a avut loc azi noapte în sectorul 4 din București. Proprietarul unei case a fost ucis de un fost chiriaș, iar acum este căutat în toată țara de polițiști.


UPDATE, 16.34 Au fost prinși doi suspecți în cazul uciderii bărbatului de 64 de ani  din sectorul 4 al Capitalei.


Proprietar ucis în București

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 64 de ani a fost găsit aseară, după apelul la 112 care a fost dat în jurul orei 23:50. Dosarul acestei crime în prima zi a anului a fost preluat de la polițiști de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23,50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, informează poliția Capitalei, scrie antena3.ro.

Cadavrul a fost găsit aseară. Ce spune criminologul Dan Antonescu despre acest caz

„Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, transmit polițiștii.

Criminologul Dan Antonescu a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că ucigașul a fost identificat și dat în urmărire națională.

La secția de poliția apropiată de locul unde a avut loc nenorocirea au fost audiate mai multe persoane printre care foștii chiriași. Se presupune că criminalul a avut complici.

„Acești oameni au fost audiați la Poliție de azi noapte. Autorul și doi complici sunt dați în urmărire. Acești oameni care au reintrat în curtea respectivă nu au intrat în casa unde s-a comis fapta, ci au o altă cameră unde locuiesc și ei tot cu chirie”, a declarat Antonescu la postul de știri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×