Crimă inspirată din mafie la Galați! A plătit doi bărbați să-i omoare soțul

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 15:24
Crimă inspirată din mafie la Galați! A plătit doi bărbați să-i omoare soțul GALERIE FOTO
Poliția a fost chemată de urgență la locuința femeii. Sursa foto - facebook

Crimă inspirată din mafie la Galați! Un caz preluat parcă din filme s-a petrecut la începutul săptămânii în localitatea Buciumeni. Deși, iniţial s-a crezut că ar fi vorba de un accident casnic, în cele din urmă lucrurile s-au schimbat dramatic.

Crimă inspirată din mafie la Galați!

Pe data de 1 ianuarie legiştii au confirmat că bărbatul găsit mort a fost, de fapt, ucis în bătaie. O femeie şi cei doi ucigaşi au fost reţinuţi.

Astfel, conform unor surse judiciare, o femeie de 32 de ani, din localitate, este acuzată că, împreună cu doi complici pe care i-a plătit, şi-ar fi ucis soţul, un cetăţean italian în vârstă de 62 de ani.

A plătit doi bărbați să-i omoare soțul

Culmea, aceasta nu s-a oprit aici și a încercat de zor să însceneze un accident casnic. Moartea bărbatului a fost anunţată în data de 30 decembrie 2019, la ora 22,30.

Atunci, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie dominciliată în comuna Buciumeni, l-a găsit pe soţul său de 62 ani, cetăţean italian, decedat în locuinţă.

La fața locului s-au prezentat de urgență mai multe echipaje. În prima fază, părea să fie o moarte provocată de un accident casnic. Totuși, la o atentă analiză, o serie de leziuni de pe corpul victimei au provocat mai multe suspiciuni.

Drept pentru care ancheta penală a fost începută sub suspiciunea de omor. Nu a durat mult și în prima zi a anului 2020, legiştii au confirmat. Astfel, în urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor au fost adeverite.

Italianul a murit din cauza loviturilor încasate. Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia. Femeia ar fi plătit celor doi agresori, de asemenea locuitori ai comunei, fără ocupaţie suma de 2.500 de lei.

Atât a costat viața unui om. Nu se ştie deocamdată ce declaraţii au dat suspecţii şi dacă şi-au recunoscut fapta. Cert este că toți 3 au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de omor calificat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×