Tragedie în Vrancea! Un tânăr și-a înjunghiat mortal fratele

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 10:28
Tragedie în Vrancea! Un tânăr și-a înjunghiat mortal fratele GALERIE FOTO
Doi frați s-au luat la ceartă din cauza alcoolului. Sursa foto - facebook

Tragedie în Vrancea acolo unde un tânăr și-a înjunghiat mortal fratele. Totul s-a petrecut în comuna Vidra și bărbatul lovit în spate cu cuțitul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. De remarcat că incidentul s-a produs în locuința comună a celor doi frați.

Tragedie în Vrancea!

Conform primelor informații, cei doi frați s-au luat la ceartă după ce au consumat alcool. Mezinul, în vârstă de 23 de ani, supărat rău, nu a ezitat și l-a înjunghiat în spate pe fratele mai mare, în vârstă de 35 de ani.

Din păcate, decesul bărbatului a fost confirmat de Serviciul de Ambulanță Județean. Agresorul se află în prezent în custodia Poliției care a ajuns destul de repede la locul faptei.

Un tânăr și-a înjunghiat mortal fratele

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea, un echipaj a fost solicitat prin numărul de urgență, 112 pentru a aplana un conflict între fraţi.

„Victima are 35 de ani. Agresiunea s-a produs în locuinţa comună şi a avut loc pe baza unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice. Agresorul are 23 de ani”, precizează IPJ Vrancea.

„Am fost alertați prin 112, însă din păcate, în ciuda faptului că echipajele de intervenție au ajuns repede, n-am avut ce face decât să constatăm decesul unui bărbat.

La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe. Medicii au încercat să-i ofere primul ajutor victimei, dar era prea târziu.

Acum, agresorul se află în arestul Poliției și trebuie să răspundă la mai multe întrebări.

Pe numele lui a și fost deschis de altfel un dosar penal pentru omor”, au mai transmis cei de la IPJ Vrancea

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×