Violată după petrecerea de final de an! Fata era angajată la anticorupție. Video cu momentul când e urcată în taxi de agresori

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 17:27
Violată după petrecerea de final de an! Fata era angajată la anticorupție. Video cu momentul când e urcată în taxi de agresori GALERIE FOTO
Femeia a fost urcată în maşină de 4 bărbaţi. Sursa foto - captură unimedia.md

Violată după petrecerea de final de an! O tânără din Republica Moldova a trecut prin momente înfiorătoare. Angajata Procuraturii Anticorupție a mers la un chef alături de mai mulți colegi, dar seara avea să se încheie dramatic.

Violată după petrecerea de final de an!

Patru bărbaţi au târât-o într-un taxi, potrivit unor imagini făcute publice. Filmarea a revoltat țara întreagă și toată lumea încearcă să ajute Poliția. Între timp, doi dintre agresori au fost reţinuţi, ceilalți doi fiind încă în libertate.

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere corporativă a colectivului Parchetului Anticorupţie. Mai mulţi angajaţi au continuat petrecerea oficială într-un alt local, după miezul nopții.

Fata era angajată la anticorupție

Decizia s-a dovedit a fi una total neinspirată pentru tânără. După ce ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice, colegii ei au făcut cunoștință cu alți bărbați, care se aflau în local.

Ulterior, doi dintre bărbații din afara colectivului Parchetului anticorupție ar fi profitat de starea de ebrietate a tinerei. Aceştia nu au eyitat o clipă şi au urcat-o într-o mașină. Au dus-o într-un apartament, acolo unde au violat-o.

Poliția a confirmat în cele din urmă că doi bărbați de 20 și, respectiv, 28 de ani, au fost reținuți în acest caz. Informația a fost comunicată de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

„Inspectoratul de Politie Ciocana a fost alertat de o femeie care a declarat că a fost violată de persoane necunoscute.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penală, în urma masurilor întreprinse au fost reținuți doi bărbați. La moment se stabilesc toate circumstanțele”, a declarat Svetlana Scripnic.

Imaginile cu momentul în care tânăra este băgată cu forţa în autoturism au devenit virale în Republica Moldova.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×