S-au făcut praf de Revelion! Imaginile ruşinii după petrecerea fabuloasă din noaptea dintre ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/01/2020, 12:52
S-au făcut praf de Revelion! Imaginile ruşinii după petrecerea fabuloasă din noaptea dintre ani GALERIE FOTO
Petrecerea de Revelion din Marea Britanie se lasă mereu cu astfel de imagini. Sursa foto: Daily Mail

An de an imaginile de pe străzile din orașele britanice fac înconjurul lumii de Revelion și nu neapărat datorită spectacolului de artificii, ci din cauza persoanelor care ies pe patru picioare din cluburi.

Imagini deja tradiționale cu cetățenii turmentați de Revelion, din Marea Britanie

Notă* Pentru a vedea imaginile fabuloase cu after-party-ul de pe străzile din Marea Britanie, accesează galeria foto a articolului.

Anul acesta nu a fost excepție de la regulă: tinere desculțe, mai mult dezbrăcate decât îmbrăcată, bărbați în ipostaze rușinoase și chiar și câțiva cetățeni care s-au luat la harță la petrecere, plini de vânătăi și sânge pe față.

Show bahic pe străzile din Swansea, Manchester, Newcastle și Londra

Show-ul bahic a fost imortalizat în zeci de fotografii de către ziarele tabloide și televiziunile din Anglia. De altfel, jurnaliștii primesc deja în mod tradițional pozele, fie de la cititorii care sunt ceva mai breji, fie de la reporterii trimiși special în punctele fierbinți.

Din Manchester până în Swansea, din Londra până în Newcastle, nu a fost oraș unde să nu apară cetățeni luați de valul alcoolului, la pragul inconștienței, scrie Daily Mail.

Ambulanțele au dat alarmele toată noaptea în orașele britanice, transportând la spitale zeci de persoane care intraseră în comă alcoolică.

În unele cluburi a intervenit și poliția căci, se știe, la beție oamenii pot deveni extrem de agresivi, mai ales dacă nu le iese pasența cu vreo cucerire într-o discotecă.

Nu au lipsit nici imaginile cu tinerele care și-au vărsat… ”năduful” pe unde au apucat pe străzile marelor orașe, iar unele au fost atât de amețite de la alcool încât s-au așezat pe borduri și au așteptat să răsară soarele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×