Un actor celebru din Australia a murit la doar 41 de ani. Jucase într-un serial de succes

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/08/2019, 19:48
Un actor celebru din Australia a murit la doar 41 de ani. Jucase într-un serial de succes GALERIE FOTO
Actorul Ben Unwin a murit la vârsta de 41 de ani

Actorul Ben Unwin, care l-a jucat pe Jesse McGregor în serialul australian ”Home and Away”, a murit la vârsta de 41 de ani. Trupul actorului a fost descoperit săptămâna trecută, pe 14 august, dar cauza morții nu a fost încă făcută publică.

Actorul Ben Unwin a murit la vârsta de 41 de ani

Ben Unwin, care a jucat rolul unui ”băiat rău” în telenovela „Home and Away”, a fost găsit mort, după ce familia îl dăduse dispărut. Acesta a fost găsit fără suflare, de polițiști, la doar câteva zile după ce și-a aniversat cei 41 de ani.

„A fost descoperit trupul unui bărbat de 41 de ani. Moartea nu este considerată suspicioasă”, potrivit unui comunicat al poliției. Ben Unwin a jucat rolul lui Jesse McGregor, în serialul „Home and Away”, în perioada 1996-2005.

Actorul Ben Unwin a murit la vârsta de 41 de ani
Actorul Ben Unwin a murit la vârsta de 41 de ani

Cauza morții nu a fost făcută publică

Mai mulți colegi de breaslă și-au exprimat durerea față de pierderea lui Unwin și au transmis diverse mesaje de condoleanțe, pe rețelele de socializare. În anul 1997, a fost nominalizat la Premiile Logie, echivalentul australian al Premiilor BAFTA sau Emmy.

Personajul său jucat în telenovela ”Home and Away” a avut adesea probleme cu legea, într-o perioadă fiind chiar trimis la închsioare, după incendierea unui magazin pentru banii de asigurare. Un purtător de cuvânt al rețelei Seven, care difuzează „Home and Away”, a declarat: „Distribuția și echipajul de la Home and Away sunt întristați e vestea trecerii în neființă a fostului coleg, Ben Unwin.

„Opera lui Ben în rolul lui Jesse McGregor va rămâne pentru totdeauna. Familia și prietenii lui Ben sunt în gândurile și rugăciunile noastre”. Kimberley Cooper, care a jucat alături de Unwin în rolul lui Gypsy Smith, i-a adus un omagiu pe Instagram, postând o fotografie de copertă a unei reviste în care apare alături de Ben Unwin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×