Un celebru actor a salvat un copil dintr-un accident. Toată lumea a fost impresionată – VIDEO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
09/08/2019, 16:57
Un celebru actor a salvat un copil dintr-un accident. Toată lumea a fost impresionată – VIDEO
Danny Trejo a devenit eroul unui bebeluș. Sursa foto: Washington Post

Celebrul actor Danny Trejo a emoționat o lume întreagă. Acesta a salvat un copil dintr-un accident, iar fapta sa măreață a devenit cunoscută pe întreg globul pământesc. Artistul a salvat viața unui bebeluș care a fost blocat într-o mașină răsturnată în orașul american Los Angeles.

Danny Trejo, eroul unui bebeluș

Actorul de 75 de ani a fost martorul unui cumplit accident miercuri, 7 august 2019, în metropola din Statele Unite ale Americii. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre victime a fost un bebeluș de doar câteva luni care a rămas blocat pe bancheta din spate a unui autoturism.

Trejo a sărit prin geamul autovehiculului pentru a-l salva pe micuț. A reușit în primă fază să îl liniștească, iar apoi l-a eliberat din centura de siguranță. Acesta plângea foarte tare, iar actorul a fost profund impresionat când l-a văzut pe bebeluș. După ce l-a luat în brațe, devenind astfel eroul său, micuțul s-a liniștit și a încetat să mai plângă.

Un actor iubit de toată lumea

„Singurul lucru care l-a salvat pe micuț a fost scaunul său de mașină”, a spus actorul unui martor de la fața locului. Trejo a jucat în mai multe filme cunoscute. Printre filmele în care a jucat se numără Obsesia (1995), Con Air: Avionul condamnaţilor (1997),  Infernul (1999), Triplu X (2002), Planeta terorii (2007), Predators (2010), Machete (2010).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×