Câți bani câștigă, de fapt, Carmen Harra în Statele Unite. ”La început făceam 10.000 de dolari. Acum…”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/05/2019, 15:05
Câți bani câștigă, de fapt, Carmen Harra în Statele Unite. ”La început făceam 10.000 de dolari. Acum…”
Carmen Harra a vorbit despre banii pe care i-a câștigat în SUA

Carmen Harra a vorbit despre banii pe care îi câștigă în Statele Unite ale Americii. Cunoscuta clarvăzătoare a dezvăluit recent că este foarte apreciată peste Ocean, motiv pentru care a reușit de-a lungul anilor să strângă o adevărată avere.

Ce spune Carmen Harra despre banii câștigați în America

În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază” , a dezvăluit Carmen Harra într-un interviu, recunoscând totodată că banii săi provin și din alte activități.

Eu câștig bani din mai multe surse. Sunt consilier de cuplu, iar în America un consilier câștigă între 400 și 600 de dolari pe ședință. Eu am lucrat peste 20 de ani ca și consilier, aveam biroul pe cel mai scump bulevard din lume, pe Fifth Avenue în New York, peste drum de Plaza Hotel. La mine veneau Jennifer Lopez, Hillary Clinton și alte celebrități. Eu însă aș putea să trăiesc și din drepturi de autor acum. Încă de la primele cărți publicate, am luat sude de mii de dolari. Cărțile au mers foare bine. Prima carte pe care am publicat-o în urmă cu 20 de ani, ”Karma de fiecare zi” a fost tradusă în 20 de zile și îmi vin și acum bani din drepturile de autor pe ea” .

Clarvăzătoarea Carmen Harra.
Clarvăzătoarea Carmen Harra. Sursa foto:cancan.ro

Carmen Harra a vorbit despre relația lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt

Totodată, Carmen Harra și-a exprimat opinia în legătură cu cel mai recent cuplu din lumea showbiz-ului românesc. Este vorba despre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, concurenți în cadrul emisiunii Ferma, de pe Pro TV. Clarvăzătoarea a vorbit despre șansele ca relația celor doi să treacă testul timpului.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă.  Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei” , a spus Carmen Harra.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×