Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare: “Am avut moarte clinică”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2019, 13:05
Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare: “Am avut moarte clinică” GALERIE FOTO
Carmen Harra a experimentat moartea clinică la vârsta de 5 ani. Sursa foto: bzi.ro

Carmen Harra a povestit unul din cele mai cumplite episoade din viața ei, cel în care a experimentat moartea clinică. Clarvăzătoarea româncă stabilită în Statele unite ale Americii era să moară când avea doar cinci ani și, de atunci, viața i s-a schimbat radical conform propriilor sale declarații. Aceasta a spus cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat.

Carmen Harra a căzut în râul Someș la vârsta de cinci ani

Pe când era o copilă, Carmen Harra a experimentat moartea clinică. Aceasta a spus că a simțit cum a trecut pentru o secundă într-o altă frecvență, că a simțit lucruri stranii și noi. Și-a dat seama ulterior, după ce s-a documentat despre acest subiect, că a trecut prin moarte clinică.

Harra a spus că, la vârsta de cinci ani, a căzut în râul Someș și, pentru o clipă, a zărit o lumină puternică, una cum nu i s-a arătat până atunci. A văzut un tunel de lumină, acel tunel despre care vorbesc majoritatea oamenilor care trec prin astfel de experiențe ciudate. Și-a dat seama apoi că există viață după moarte.

Carmen Harra este una din cele mai cunoscute clarvăzătoare. Sursa foto: romaniatv.net

Harra spune că moartea dă o stare de bine

Vedeta a declarat că a pășit într-o altă dimensiune, că a avut acel sentiment al morții despre care azi vorbește cu detașare și înțelepciune. Mai mult, Harra spune că moartea nu a speriat-o, că sentimentul trăit este unul frumos, că este o stare de bine. Harra dorește să le transmită celor care sunt pe moarte să nu le fie teamă.

”Intuiţia este o abilitate a creierului ca şi memoria, ca şi inteligenţa, ca şi logica… Eu mi-am dat seama când am avut moartea clinică. De obicei, când sunt morţi clinice, trecem pentru o secundă în altă frecvenţă. La cinci ani am avut moarte clinică. La cinci ani am căzut în Someş şi atunci eu am văzut o secundă o lumină, am intrat într-un tunel.

Vedeam corpul meu căzând în Someş şi, în momentul în care am intrat în tunelul ăla de lumină, mi-am dat seama că există o altă dimensiune şi sentimentul ăla al aşa-zisei morţi, de trecere spre altceva, este foarte plăcut. Moartea este o stare de bine”, a declarat Harra, scrie libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×