Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România: „Va fi ceva cum nu am mai văzut”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 11:51
Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România: „Va fi ceva cum nu am mai văzut” GALERIE FOTO
Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România

Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România! Clarvăzătoarea susține că anul 2019 va fi unul de rezoluție, în care se vor finaliza lucruri începute în anul precedent și este posibil să avem de-a face cu o schimbare de guvern.

Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România

Carmen Harra a făcut o nouă profeție despre România, precizând că anul în care ne aflăm este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter, iar țara noastră se poate confrunta cu o schimbare majoră, cum nu s-a mai întâlnit de la Revoluție încoace.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra prevede o schimbare de Guvern în 2019
Carmen Harra prevede o schimbare de Guvern în 2019

Ce spune clarvăzătoarea despre Laura Codruța Kovesi

Clarvăzătoarea a vorbit și despre fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, care este favorită să fie numită în funcția de procuror șef al Parchetului European. „Codul ei (Kovesi – n.r.) divin este numărul 4, la fel ca Trump. Oameni care îi atacă pe alții, pe cei cu care au fost prieteni. Asta e modalitatea de acțiune. E foarte luptătoare pentru persoana ei. Ascensiune, pentru o perioadă de timp și acum urmează coborâșul.

Situația ei este tulbure pentru o perioadă de un an sau doi. Numărul 4 nu este omul să renunțe, nu își admite greșelile, minte de îngheață apele, merge înainte. Ea nu vrea să plece, vrea să țină scaunul ăla. Inteligent ar fi să renunțe. Personal spun că unul dintre captele care cad este și acestă Kovesi. În anii imediat următori o văd candidat la prezidențiale”, a spus Carmen Harra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×