Carmen Harra i-a prevestit moartea soțului său. Cum i-a dat cea mai grea veste

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 08:51
Carmen Harra i-a prevestit moartea soțului său. Cum i-a dat cea mai grea veste GALERIE FOTO
Carmen Harra a prevăzut decesul soțului său!

Carmen Harra a mărturisit despre cea mai grea previziune care i s-a arătat vreodată, decesul soțului său. Din păcate, acesta s-a stins din viață acum mulți ani, lăsând-o pe Cramen Harra singură în creșterea fetei lor, Alexandra. Cunoscuta prevăzătoare a decis că cel mai bine pentru ea și fiica ei este să rămână peste hotare și să se întoarcă pentru câteva vizite în România. În cadrul unui interviu Antena Stars, vedeta a povestit despre cea mai grea previziune din viața ei.

Carmen Harra, previziune devastatoare: decesul soțului

Cunoscuta Carmen Harra a mărturisit că cel mai greu moment din viața sa a fost să știe că soțul ei va muri. L-am cunoscut pe soţul meu şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă.

Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a povestit aceasta la emisiunea lui Mihai Morar. Din nefericire, previziunea sa a fost adevărată, astfel că soțul ei a murit chiar înainte să împlinească vârsta de 60 de ani.

Carmen Harra, previziune șocantă: moartea soțului său
Carmen Harra, previziune șocantă: moartea soțului său

Harra, detalii despre cea mai grea previziune

În urmă cu 9 ani de zile, Carmen Harra și-a pierdut soțul, cel pe care l-a numit în nenumărate rânduri sufletul ei pereche. Cea mai mare tragedie pentru vedetă a fost că a știut acest lucru timp de 27 de ani. „Eu si sotul meu am fost impreuna 27 de ani. Ii simt lipsa extraordinar de mult. Raman conectata in trecut, dar nu e bine. Trebuie sa traiesti in prezent. (…) Pentru mine a fost sufletul meu pereche si este foarte greu sa ma rup. (…) Cand am calculat data de nastere a sotului meu, cand l-am cunoscut, in calculele mele era ca omul asta nu o sa ajunga la varsta de 60 de ani. Si a murit cu 2 ani inainte de a implini 60 de ani. In 2001, inainte de a murit, eu i-am spus, ‘Vezi ca pe plamanii tai este o problema’. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, a povestit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×