Angajaţii spitalelor din Wuhan au renunţat la măsti după ce ultimul spital temporar a fost închis din lipsă de pacienţi cu coronavirus. Imaginile cu oamenii care răsuflă uşuraţi au devenit repede virale.
Un spital din Wuhan, construit pentru tratarea persoanelor bolnave de coronavirus a fost închis
Angajaţii ultimul spital temporar deschis pentru spitalizarea pacienţilor cu coronavirus a fost închis în Wuhan, astfel că angajaţi au răsuflat uşuraţi, fără măştile de protecţie de data aceasta.
Imaginea amgajaţilor cu zâmbetul pe buze neacoperit de măşti a devenit viral în toată lumea.
https://twitter.com/i/status/1238457755415064576
Chinezii au construit două spitale în două săptămâni care să ajute la tratarea bolnavilor infectaţi cu COVID-19
Înregistrarea cu bucuria celor care au deservit spitalul a fost publicat pe reţeaua de socializare Twitter. Astfel, numărul pacienţilor infectaţi cu coronavirus în Wuhan a scăzut vertiginos.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Ia-ți prima de meci de la MaxBet! Bonus de bun venit 3 în 1: 1000 lei sport + 444 rotiri gratuite + 50 lei la loterii
În Wuhan, locul de izbucnire a epidemiei de coronavirus, autorităţile chineze au construit două spitale care să trateze pacienţii bolnavi de coronavirus.
Ambele spitale au fost construite în doar două săptămâni şi au oferit 2000 de paturi pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.
Creşte numărul cazurilor de coronavirus în România
Pe de altă parte parte, oamenii de ştiinţă de la noi prevăd înmulţirea cazurilor de coronavirus în România. „Probabil că peste cinci, şase zile o să vedem o creştere foarte serioasă a numărului de cazuri. Sărim de sută mâine (azi – n.r), probabil că peste o săptămână o să fie multe sute de persoane infectate”, a spus Rafila, preşedintele Societăţii Române de Micobiologie, la Antena 3.
Alexandru Rafila crede că o ameliorare a infectărilor cu coronavirus s-ar putea înregistra în vară. Vestea proastă este aceea că virusul ar putea reveni odată cu venirea toamnei, iar un vaccin nu va apărea pe piaţă curând.
„Dacă vom ajunge în mai-iunie cu un număr rezonabil de cazuri, asta înseamnă un număr căruia să îi facă față sistemul medical. O să traversăm această perioadă, probabil în perioada verii numărul va scădea, și în toamnă va crește iar.
Până în toamnă sigur nu va fi un vaccin. Să nu amăgim oamenii inutil. Durează luni bune testele și mai apoi durează până el este produs. După doi trei ani, ne imunizăm”, a mai declarat Alexandru Rafila.