Ultimul concert al lui Leo Iorga. Artistul cântase în iunie la Berăria H

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 20:26
Ultimul concert al lui Leo Iorga. Artistul cântase în iunie la Berăria H
Ultimul concert al lui Leo Iorga. Sursa foto: bugetul.ro

Ultimul concert susținut de Leo Iorga a avut loc în Berăria H, chiar vara trecută, în luna iunie! Concertul este pe YouTube și sunt ultimele momente de magie împărtășite de Leo Iorga fanilor săi. A fost o noapte de neuitat atât pentru artist, cât și pentru spectatorii săi, care au cântat odată cu artistul lor preferat.

Ultimul concert al lui Leo Iorga

Sâmbătă, Leo Iorga ne-a părăsit, după o luptă crâncenă cu temutul cancer. Mesajul trist a venit chiar de la unul dintre colegii săi de scenă. „Colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, pe reţeaua Facebook.

Conducerea Berăriei H, unde Leo Iorga a susținut ultimul său concert, și-a luat adio de la cântăreț printr-o postare pe o rețea de socializare, printr-un mesaj trist și imagini de la concertul din luna august.

”Mulțumim pentru muzică și magie”

”Fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, solistul Leo Iorga a lansat hituri ca: „Singur în noapte”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândeşti la mine”, „Toamnă în sufletul meu”, „Trenul pierdut”, „Ploaia”, „Cine eşti tu, oare?”, ”Cine-i vinovat?”, ”Te visez mereu”.

Fanii săi l-au putut asculta live la concertul susținut în Berăria H, anul acesta în luna iunie.
Când cuvintele sunt de prisos, ne rămân doar amintirile și datoria să le păstrăm pentru totdeauna. Rămas bun, maestre! Mulțumim pentru muzică și magie”, este mesajul postat pe Facebook de Berăria H.

Leo Iorga a murit sâmbătă, după o luptă de 8 ani cu cancerul. Cântărețul s-a luptat mult și a câștigat chiar și câteva bătălii, care i-au lăsat însă cicatrici adânci. Rămăsese fără un plămân și ajunsese într-un scaun cu rotile. De fiecare dată cancerul a revenit, parcă mai puternic. Sâmbătă însă Leo Iorga a murit răpus de maladia secolului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×