Gestul făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga înainte ca acesta să moară. Suma pe care i-a donat-o pentru tratament

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 18:16
Gestul făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga înainte ca acesta să moară. Suma pe care i-a donat-o pentru tratament
Gestul făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga. Sursa foto: prosport.ro

Gestul făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga înainte ca acesta să moară! Milionarul din Pipera a rămas șocat și el de moartea lui Leo Iorga, mai ales că Gigi Becali i-a fost alături cunoscutului artist în momente foarte dificile din viața acestuia.

Gestul făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga

Puțin știu, dar Gigi Becali a fost foarte impresionat de povestea lui Leo Iorga și de suferința acestuia. În urmă cu aproape opt ani, latifundiarul din Pipera i-a sărit în ajutor celebrului cântăreț care tocmai ce aflase că avea o tumoră canceroasă la creier, care aproape că îl țintuise la pat.

Gigi Becali l-a ajutat atunci pe Leo Iorga cu suma de 15 mii de euro pentru operaie, dar și pentru tratamentele foarte costisitoare de după intervenția chirurgicală foarte complicată.

Gigi Becali i-a oferit lui Leo Iorga 15.000 de euro

În anul 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpată o tumoră de 3 centimetri. Iar la scurt timp de la această intervenție, el a câștigat o luptă chinuitoare împotriva cancerului. Din păcate, cancerul nu i-a dat pace lui leo Iorga și a reapărut de fiecare dată.

A suferit multe inteervenții chirurgicale foarte complicate. Și-a pierdut un plămân în urma luptei cu cancerul. A ajuns în scaun cu rotile, dar nu s-a dat bătut nicio clipă. Sâmbătă însă, Leo Iorga a pierdut lupta cu cancerul. Anunțul decesului a venit de la un coleg de-al său.

”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean pe Facebook.

Leo Iorga ar fi împlinit luna viitoare, pe 2 decembrie, 55 de ani. Leo Iorga a murit înainte să-și vadă visul împlinit. Acesta dorea cu ardoare să cânte din nou pe scenă, alături de colegii săi, pe data de 20 noiembrie, la aniversarea trupei Compact. Din păcate, artistul a pierdut lupta cu cancerul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×