Toată lumea le știe pe Alexandra și Teodora Becali, dar să o vezi pe Cristina. Ea este mezina familiei lui Gigi Becali. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/10/2019, 19:56
Toată lumea le știe pe Alexandra și Teodora Becali, dar să o vezi pe Cristina. Ea este mezina familiei lui Gigi Becali. FOTO GALERIE FOTO
Cristina, alături de părinți și sora mijlocie, Alexandra

Patronul FCSB Gigi Becali este căsătorit cu Luminița din 1994. Cei doi au împreună trei fete: Alexandra, Teodora și Cristina. Dacă fetele mai mari au fost surprinse pe parcursul timpului de paparazzi și au apărut pe site-urile mondene, dar foarte puțini știu cum arată Cristina, fiica cea mică a latifundiarului din Pipera. Aceasta a fost însă surprinsă la nunta surorii sale mai mari, la începutul acestei luni, când a impresionat prin eleganța cu care s-a îmbrăcat.

Cum arată Cristina Becali, mezina familiei patronului FCSB

Cristina a atras toate privirile la ceremonia surorii sale. Ea a purtat o rochie alba, mulată pe corp și a fost surprinsă și cu un gest gingaș, ajutând-o pe bunica ei, Alexandrina, să meargă la locația evenimentului. La cei 18 ani ai săi, Cristina este mezina familiei Becali. Ea este cu șase ani mai mică decât Teodora, fata care s-a căsătorit recent cu Mihai Mincu, dar și cu cinci ani mai mica decât Alexandra, cea care a făcut deliciul site-urilor de cancan cu relațiile sale.

Gigi Becali a povestit că nu a vrut să participe la petrecerea de majorat a fiicei sale: Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica”, spunea patronul FCSB, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cristina Becali joacă fotbal, în ciuda opiniilor tatălui său

Gigi Becali a avut un schimb dur de replici cu liderii FRF, când aceștia au cerut ca echipele din Liga 1 să fie obligate să aibă și formație de fotbal feminin. Becali a spus că fotbalul nu este pentru femei: „Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal”, era părerea lui Becali, spusă la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, fiica sa cea mai mică, Cristina Becali, joacă fotbal la Școala Americană din Pipera, unde ocupă poziția de portar!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×