Iulia Albu, rafală de laude pentru Teodora Becali: „Cea mai reușită apariție de la eveniment”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 13:52
Iulia Albu, rafală de laude pentru Teodora Becali: „Cea mai reușită apariție de la eveniment”
Iulia Albu a apreciat rochia de mireasă aleasă de Teodora Becali. Sursa foto: viva.ro/ Instagram Iulia Albu

Am trăit să o vedem și pe asta! Criticul de modă Iulia Albu are numai cuvinte de laudă pentru o persoană și nu este oricine, ci fata lui Gigi Becali, Teodora. Vedeta a comentat ținutele pe care le-au purtat invitații la nunta fetei patronului FCSB și a spus că, de departe, mireasa a fost cel mai bine îmbrăcată dintre toți, că nimeni nu a reușit să o eclipseze.

Iulia Albu spune că Teodora Becali este apariția anului

Iulia spune că rochia de mireasă a Teodorei a fost bine aleasă și a apreciat și ținutele purtate de domnișoarele de onoare, în nuanță de roz pudrat. Cu greu a găsit Iulia ceva de rău la cele două rochii purtate de Teodora. Aceasta ar fi ales, totuși, un alt accesoriu pentru cea de-a doua rochie, un fel de tiară, însă asta nu îi scade din bilele albe fetei latifundiarului din Pipera.

Cel mai mult a apreciat la Teodora faptul că a ales o rochie căptușită, încât să mimeze nuditatea fără a da în vulgaritate. Vedeta de la PRO TV a mai spus că și machiajul a fost bine ales, potrivit fizionomiei fetei, la fel și cea de-a doua rochie, cea pe care a purtat-o la petrecerea fastuoasă care a avut loc la Palatul Snagov. Iulia l-a lăudat și pe tatăl miresei, Gigi Becali.

iulia albu a comentat nunta fetei lui becali
Nunta Teodorei Becali a fost una din cele mai fastuoase evenimente din ultimele luni. Sursa foto: libertatea.ro

„Felicitări și lui Gigi Becali”

„Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa”, a declarat Albu pentru viva.ro.

„Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”a mai declarat Iulia Albu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×