Lumea vedetelor în doliu după moartea lui Leo Iorga. Reacții de la Dan Bittman și Dida Drăgan

Lumea vedetelor în doliu după moartea lui Leo Iorga. Reacții de la Dan Bittman și Dida Drăgan
Lumea vedetelor în doliu după moartea lui Leo Iorga. Sursa foto: libertatea.ro

Rudele și prietenii îl plâng pe Leo Iorga, după ce acesta a murit sâmbătă, după o lungă și anevoioasă bătălie cu o boală necruțătoare. Cei cu care Leo Iorga s-a întâlnit de nenumărate ori pe scenele concertelelor din România au postat mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

Lumea vedetelor în doliu după moartea lui Leo Iorga

Dida Drăgan, în vârstă de 73 de ani, a transmis un mesaj plin de emoție după trecerea în neființă a lui Leo Iorga, care a îndoliat întreaga lume a vedetelor din România. „Drum lin în lumină, dragule Leo! Să te odihnească Dumnezeu în pace, Cerul îți va fi casă! Câtă suferință a îndurat! A fost un erou!”, a spus Dida Drăgan, cea care anul trecut a vrut să organizeze o campanie caritabilă pentru Leo Iorga, bunul său prieten.

Un alt prieten de-al artistului care a avut un mesaj plin de emoție este solistul trupei Holograf, Dan Bittman. ”Ultima oară când l-am văzut pe Leo a fost acum aproximativ o lună şi jumătate, la Arenele Romane, am cântat împreună. A venit direct din spital, într-un scaun cu rotile. L-am îmbrăţişat cu toţii, l-am sărutat.

”Până în ultimul moment trebuie să crezi în tine şi în şansa ta”

Ştiam că e nu e bine, dar încă o dată, pentru a nu ştiu câta oară, ne-a arătat că este cel mai mare luptător, pe care l-am cunoscut eu, cel puţin, în viaţă. A fost şi este şi va fi pentru noi toţi, prietenii lui, un exemplu de luptă împotriva unei boli care nu iartă. Omul acesta a avut o voinţă uriaşă. Şi nu numai că a avut el o voinţă uriaşă. A încercat prin felul lui de a fi să le arate tuturor că merită să lupţi.

Timp de peste şapte ani a luptat cu o boală necruţătoare. Ne-a arătat că până în ultimul moment trebuie să crezi în tine şi în şansa ta. Acesta a fost Leo Iorga – pe lângă un extraordinar solist, o extraordinară voce – a fost un om cu o ambiţie şi o putere formidabile. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei”, a spus Bittman.

Dan Bittman a spus că Leo Iorga a fost un om care aducea zâmbetul în jurul lui. „A fost un model şi în viaţa lui artistică, a fost un tip tonic, mereu era zâmbitor, era un om care aducea zâmbetul în jurul lui. Un om cu o căldură deosebită.

De aceea cred că a şi avut aşa o priză la public şi oamenii îl iubeau necondiţionat, pentru felul lui de a fi. Avea o voce inconfundabilă, cei care vor să şi-l amintească să asculte cât mai mult Compact, din perioada cu Adi Ordean, Leluţ Vasilescu, cu Teo Peter. Acestea sunt momente care vor rămâne veşnic. El e o voce veşnică”, a spus Bittman.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×