Prima reacție a soției lui Mihai Constantinescu, după decesul artistului: „Sunt devastată”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 21:14
Prima reacție a soției lui Mihai Constantinescu, după decesul artistului: „Sunt devastată”
Prima reacție a soției lui Mihai Constantinescu, după ce acesta a decedat *foto: wowbiz

Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu a murit după o lungă suferință. El a fost internat timp de cinci luni la Spitalul Floreasca din Capitală. La sfârșitul lunii trecute apărea informația că acesta ar fi murit, dar aceasta a fost repede infirmată de apropiații artistului. Acum însă trecerea în neființă a artistului a fost confirmată chiar și de rudele îndoliate ale acestuia, printre care se numără și soția, Simona Secrieru.

Prima reacție a soției lui Mihai Constantinescu, după ce artistul a murit

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a spus că decesul a survenit în spital, chiar dacă medicii s-au chinuit 50 de minute să îl resusciteze pe artist. Îndoliată, Simona Secrieru a afirmat „În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, pentru Wowbiz.

Mihai Constantinescu și Simona Secrieru s-au căsătorit în secret

În urmă cu câțiva ani, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier  au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar totul într-un mare secret. Vestea s-a aflat mult timp după marele eveniment, la care au participat doar câțiva prieteni de suflet.

Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, mărturisea Mihai Constantinescu, la o emisiune televizată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×