Mac Miller a murit, la 4 luni de la despărțirea de Ariana Grande. Ultimul mesaj al rapperului

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
08/09/2018, 17:42
Mac Miller a murit, la 4 luni de la despărțirea de Ariana Grande. Ultimul mesaj al rapperului GALERIE FOTO
Mac Miller a murit. Fostul iubit al Arianei Grande a fost găsit inconștient de un prieten

Rapperul american Mac Miller a murit. Totă lumea îl știa drept iubitul artistei Ariana Grande, de care, însă, săa despărțit în urmă cu doar 4 luni. În vârstă de numai 26 de ani, cântărețul pare să își fi pierdut viața după ce ar fi apelat la o supradoză, potrivit presei de peste Ocean. Rămâne însă a se stabili cauza exactă a decesului, în urma autopsiei.

Un prieten a fost cel care l-a găsit inconștient pe Mac Miller. Acesta a relatat celor de la serviciul de urgență că Miller ar fi victima unui atac cardiac. Dispariția lui Mac Miller a produs mare durere în rândul artiștilor de renume. Chance the Rapper, Kehlani, J Cole și Shawn Mendes sunt doar câțiva dintre cei care i-au adus un omagiu în spațiul virtual.

Mac Miller a murit. El a avut o relație cu ARiana Grande de aproape doi ani
Mac Miller a murit. El a avut o relație cu ARiana Grande de aproape doi ani

Mac Miller a murit. Ultimul mesaj al rapperului

În cadrul unui interviu publicat joi în presa americană, Mac Miller a vorbit în ultimul său interviu despre depresie și ”presiunea” pe care celebritatea o manifestă asupra artiștilor. De asemenea, înainte de a fi găsit mort, rapperul a postat pe contul de Instagram o poveste montată pe muzica noului său cântec ”Așa merge totul”. ”Poți să ai lumea în palma ta și tot ai putea să o scapi” este unul dintre versurile cântate de rapper, relatează Daily Mail.

Artistul a debutat în anul 2011, iar doi ani mai târziu a participat la un reality show, care a avut ca subiect cariera sa și ascensiunea în lumea muzicală. Luna viitoare, Mac Miller urma să plece în turneu, după ce își lansase recent ultima melodie.

Mac miller in concert
Mac Miller a murit. Se pare că rapperul era dependent de droguri

Cine este Mac Miller

Mac Miller este un rapper american, pe care oamenii din întreaga lume l-au cunoscut mai ales după ce a devenit iubitul Arianei Grande. Artistul a avut colaborări cu nume mari precum  Pharrell Williams, Kendrick Lamar şi artista care i-a devenit și iubită între timp.

Rapperul și Ariana Grande s-au cunoscut în 2012. Cei doi au colaborat la câteva melodii, apoi au cântat împreună în cadrul concertului One Love din Manchester din 2017.  La scurt timp după despărțirea de rapper, Ariana Grande s-a cuplat cu Pete Davidson. Între timp, cei doi s-au și logodit.

Reacția Arianei Grande după moartea lui Mac Miller

Până în prezent, Ariana Grande încă nu a avut o reacție publică la faltul că fostul ei iubit a murit. Înainte de a se afla asta, însă, Ariana descrisese relația ei cu rapperul drept una ”toxică” și spunea că se roagă ca acesta să scape de patima drogurilor. Relația lor a durat din august 2016, până în mai 2018.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×