Iubitul Elenei Udrea, despre nuntă și botez: ”Vârsta este un impediment într-o relație!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 20:26
Iubitul Elenei Udrea, despre nuntă și botez: ”Vârsta este un impediment într-o relație!” GALERIE FOTO

Iubitul Elenei Udrea a vorbit într-un interviu despre relația cu fostul politician. Adrian Alexandrov a spus că are de învățat o mulțime de lucruri de la o femie precum Elena Udrea, însă din păcate momentan nu se pot vedea decât o dată la minimum o lună.

“Ne vedem la o lună, o lună și un pic… cam câte zece zile. Este… este vârsta este un impediment într-o relație, dar pentru cei care pleacă urechea la ce spun alții. Nu e o diferență de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani, eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena.

Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței și sperăm ca vara viitoare să planificăm nunta. Nașterea nu va avea loc în România, sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica. Ea are voie să zboare până în septembrie, dar… nu cred că se va întâmpla să nască în România. (…).E un sentiment unic… e prima mea dată când am cerut pe cineva. (…)., a povestit Adrian Alexandrov într-un intervou acordat pentru ”Acces Direct”.

Iubitul Elenei Udrea, despre nuntă și botez

Iubitul Elenei Udrea a vorbit despre nuntă și botezul micuței Eva, dar și despre cum vrea să își crească fetița. ”Când Elena mi-a spus că e însărcinată, era să scap telefonul din mână. (…). Da, este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro, dar nu ar fi ceva aparte, pentru că noi când am fost în Grecia, doctorul la care am făcut vizitele medicale, ne-a spus că există și cupluri mai tinere care apelează la acest lucru din cauza factorilor externi. Cred că mă prinde mult rolul de tată, de haine se va ocupa Elena, de educație, eu. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea. Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu. Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-al fetiței. M-am speriat, dar a fost într-un sens pozitiv tot ce am simțit. Eva este activă până în clipa în care știe că trebuie să meargă la medic. Atunci face nani (…)”, a declarat logodnicul Elenei Udrea în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×