Imagini cu Michael Schumacher, publicate în premieră de familie

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 07:55
Imagini cu Michael Schumacher, publicate în premieră de familie GALERIE FOTO
Familia neamţului a postat ultimele imagini cu Michael Schumacher înainte de producerea accidentului care i-a schimbat viaţa

Familia fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a publicat ultimele imagini cu acesta înainte de producerea teribilului accident. În 2013,  în staţiunea Meribel,  fostul mare campion de Formula 1 se lovea la cap pe când era la schi, suferind un traumatism cranian sever.

A fost supus unor intervenţii chirurgicale la nivelul capului, iar din 2013 până în 2015, atunci când a venit acasă, Schumacher a stat internat în Spitalul Universitar Lausanne. Nu poate merge şi este vizitat doar de prietenii apropiaţi şi familia, iar starea sa nu este deloc bună. La aproape cinci ani de la accidentul care i-a dat viaţa peste cap, familia lui Michael Scumacher a publicat ultimul interviu pe care fostul campion de Formula 1 la acordat înainte de a se întâmpla nenorocirea (vezi toate imaginile în GALERIA FOTO).

Ultimele imagini cu Michael Schumacher, înaintea accidentului

În acel interviu, neamţul vorbea despre sacrificiile pe care le are de făcut, precum şi despre pilotul din circuit cu care se înţelege cel mai bine: “Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului.

Ultimele imagini cu Michael Schumacher înaintea accidentului! Fostul pilot de Formula 1 vorbeşte în timpul interviului
Ultimele imagini cu Michael Schumacher înaintea accidentului! Fostul pilot de Formula 1 în timpul interviului

Campion mondial de şapte ori, Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian sever pe 29 decembrie 2013, în Alpii Francezi. A stat în comă pentru mai multe luni, după care a fost mutat la locuinţa sa. Din păcate pentru acesta, Schumacher nu se poate deplasa nici măcar ajutorat: “Există multe zvonuri referitoare la starea de sanatate a lui Michael. Majoritatea sunt false si ne rugam si speram in fiecare zi pentru a continua sa vedem progrese si sa-l vedem intr-o zi pe Michael refacut dupa teribilele sale leziuni”, a spus in urma cu cateva saptamani Ross Brawn, fost director tehnic la echipa Ferrari.

Ultimele poze cu Michael Schumacher înainte de accidentul de la schi pot fi vizualizate în galerie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×