VIDEO Avion prăbușit, la Topoloveni! Care e starea pilotului

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 14:35
VIDEO Avion prăbușit, la Topoloveni! Care e starea pilotului
După ce s-a prăbușit cu avionul în zona aerodromului Topoloveni, pilotul a sunat la 112

Un avion de agrement s-a prăbușit, miercuri dimineață, în Topoloveni. La fața locului, au ajuns de urgență reprezentanții Inspectoratului de Urgență Argeș, care i-au acordat primul ajutor pilotului. Accidentul s-a petrecut în zona aerodromului Topoloveni.

Pilotul este cel care a sunat la 112, după ce s-a prăbușit cu aparatul de zbor. Bărbatul are câteva traumatisme, iar medicii de pe ambulanță i-au acordat primele îngrijiri și l-au transportat de urgență la spital.

Un avion de agrement s-a prăbușit, la Topoloveni

Avionul de agrement s-a prăbușit, în jurul oreo 11.00, miercuri. Pilotul a fost conștient imediat după impact, el fiind și cel care a apelat numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat imediat echipajele specializate. ”La Topoloveni, la aerodrom, un avion de agrement a căzut. Pilotul este conştient, cu politraumatisme”, au explicat reprezentanţii Ambulanţei Argeş.

Victima a fost preluată de cei de la ISU Argeș: ”În accidentul aviatic a fost implicat un avion de agrement. Este o victimă conştientă, pilotul, care a sunat. Prezintă traumatisme. S-a întâmplat în Topoloveni, strada Nucilor, zona hangarului”, au declarat cei de la ISU Argeş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×