Panică într-un avion BlueAir. ”Am crezut că murim!”

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
31/10/2018, 12:50
Panică într-un avion BlueAir. ”Am crezut că murim!”
O imagine din momentul groazei din avion

Momente de panică într-un avion BlueAir pe ruta Cluj-Dublin. Unul dintre pasageri a declarat chiar că: ”Am crezut că murim!” În timp ce aceștia se aflau deasupra Slovaciei, avionul s-a depresurizat. Potrivit pasagerilor, a început să și miroasă a ars. În momentul în care avionul s-a depresurizat, mirosul de fum a început să fie cât mai pregnant, maștile de oxigen au căzut, iar oamenii au început să se panicheze din ce în ce mai tare.

Panica in avion blueair
Imagine din timpul groazei din avionul BlueAir

Conform observator. ro, unul dintre oamenii aflați în avionul groazei a povestit că, în timpul agitației, nimeni nu spunea nimic, doar difuzorul era pornit și căpitanul a strigat puternic ”un fel de SOS”. ”Am crezut că murim. Suntem deasupra Slovaciei. Nu ne zic nimic, dar era difuzorul pornit și căpitanul a strigat ca un fel de SOS. Eu dormea în acel moment şi au căzut măştile. În spatele meu erau copii mici care nu aveau aer”, a mărturisit unul dintre pasagerii avionului de pe ruta Cluj-Dublin. Conform informațiilor de ulrimă oră apărute în presă, acionul a efectuat o aterizare urgentă pe aeroportul din Bratislava, Slovacia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×