Managerul lui Schumacher și-a luat ”adio” de la fostul pilot: ”Am stat alături 20 de ani!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/10/2018, 21:11
Managerul lui Schumacher și-a luat ”adio” de la fostul pilot: ”Am stat alături 20 de ani!” GALERIE FOTO
Managerul lu Schumacher își ia adio de la acesta

Managerul lui Michael Schumacher și-a luat ”adio” de la fostul pilot. Acesta a afirmat că i-a ”stat alături 20 de ani!”. Pe scurt, în urma unui accident la sky, fostul pilot de Formula 1 a intrat în comă. De la acel incident au trecut aproximativ 5 ani de zile. Și, chiar dacă după primele luni petrecute în spital acesta și-a revenit, de atunci este în stare vegetativă. În prezent, Schumacher se află în locuința sa din Elveția, conectat la aparate. De curând, fanii pilotului au primit o veste tristă din partea lui Will Webber, managerul lui.

Acesta a mărturisit cu durere că și-a luat deja rămas bun de la legenda Formulei 1. Will consideră că recuperarea lui Michael Schumacher este imposibilă. Fostul manager a afirmat că acest capitol este închis. Își aduce aminte de cei 20 de ani petrecuți împreună, cu bune și rele, însă acum nu se mai poate face nimic pentru el, în consecință, își va lua adio. ”Am închis acest capitol. Am trăit cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu”, a spus Will Webber.

Managerul lui michael schumacher și-a luat adio de la pilot
Michael Schumacher este în comă de 5 ani

Managerul lui Schumacher i-a spus ”adio” fostului pilot: ”Am închis acest capitol”

Însă, cu toate că pilotul se află în comă, cineva va duce numele lui mai departe. Fiul lui, Mick, împarte aceeași pasiune cu tatăl său, acesta fiind și el campion european, însă la Formula 3. În tot acest timp, mai mult decât detaliile legate de locul în care se află legendarul Formulei 1 nu sunt, iar asta datorită familiei, care a vrut să păstreze discreția. Această atitudine a fost criticată de Will, neconsiderând-o în regulă. ”Mi se pare nepotrivit ca fanii să nu știe nimic despre starea sa de sănătate. De ce nu li se spune adevărul?”, spunea fostul manager acum câțiva ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×