Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A băut și s-a urcat la volan?

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A băut și s-a urcat la volan?
Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață. Sursa foto: kanald.ro

Cornel Galeș a murit, duminică de 1 decembrie, într-un cumplit accident de mașinăcare a avut loc în Spania! Fostul soț al Ilenei Ciuculete petrecuse cu câțiva orieteni, în urmă cu doar câteva ore de teribilu accident.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață îl surprind cu paharul în mână

Așadar, cu doar câteva ore înainte să moară, Cornel Galeș petrecuse alături de un grup de prieteni la un restaurant, la aniversarea unuia dintre prietenii săi, după cum se vede din ultimele imagini postate de un prieten de-al său pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

După ce a petrecut alături de ei la masă și a băut câteva pahare de vin, Galeș a plecat. Încă nu se cunosc date despre moartea sa. Încă nu se știe dac se afla la volan sau pe scaunul din dreapta, în momentul accidentului. Dacă se afla la volan, atunci una dintre cauzele accidentului ar putea fi acele câteva pahare de vin băute la petrecerea respectivă.

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață îl surprind cu paharul în mână
Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață îl surprind cu paharul în mână. Sursa foto: wowbiz.ro

Cornel Galeș a petrecut alături de mai mulți prieteni, înainte să moară

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, este mesajul transmsi de prietenul lui Galeș, în compania în care s-a aflat duminica seara, înainte de accident.

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș i-a lăsat pe toți apropiații săi fără cuvinte. „Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da.

Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia și mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție”, a declarat Silviu Lepădat, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×