Ultimele imagini cu băiețelul de 8 ani din Pecineaga înainte să fie găsit fără suflare – Video cu impact emoțional

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 14:31
Ultimele imagini cu băiețelul de 8 ani din Pecineaga înainte să fie găsit fără suflare – Video cu impact emoțional
Ultimele imagini cu băiețelul din Pecineaga. Sursa foto: Youtube Replica de Constanța

Au apărut ultimele imagini cu Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de 8 ani găsit mort într-un bazin cu dejecții din Pecineaga. În imaginile respective, surprinse de camerele de luat vederi instalate în zonă se poate observa băiatul aproape de bazinul în care a alunecat și s-a înecat. Timp de 6 zile a fost căutat micuțul din județul Constanța, iar descoperirea a fost făcută de paznici de la ferma unde s-a întâmplat nenorocirea.

Ultimele imagini cu băiețelul de 8 ani găsit mort la Pecineaga

Copilul se plimba în zona acelor bazine, iar pe filmare se vede că la un moment dat a căzut. Micuțul a reușit să iasă prima oară din bazin, însă a căzut din nou, iar a doua oară nu a mai putut să scape cu viață. Imaginile au fost publicate de Replica de Constanța și sunt, practic, ultimele cu băiatul de 8 ani în viață.

Proprietarul fermei unde a avut loc tragedia este anchetat de procurori sub acuzația de ucidere din culpă întrucât nu a îngrădit zona bazinului, așa cum autoritățile i-au cerut, motiv pentru care în trecut a luat și o amendă.

Bazinul nou nu fusese golit integral

„În dimineaţa în care a fost găsit trupul minorului, forţele ISU nu mai erau acolo, s-au retras întrucât aveam în derulare apariţia unei pompe submersibile, care trebuia adusă cu un trailer pentru a putea goli de tot. Pompele noastre nu au putut să golească complet bazinele. În bazine mai erau 30-40 de cm de apă, în anumite locuri. Cadavrul a fost găsit în bazinul unu, care nu a fost golit integral. Acolo s-au făcut căutările cu scafandrul adus în sprijin, cu sonarul şi cu ancore”,  a declarat șeful Daniel Gheorghe Popa, șeful ISU Constanța.

Familia băiețelului a crezut până în ultima clipă că acesta va fi găsit în viață, iar bunica băiatului era ferm convinsă că cineva l-a împins în respectivul bazin. Astfel de sentimente sunt de înțeles, mai ales când e vorba despre cineva apropiat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×