Cornel Galeș mai suferise un accident auto în 2017, după moartea soției Ileana Ciuculete

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 21:47
Cornel Galeș mai suferise un accident auto în 2017, după moartea soției Ileana Ciuculete
Costel Galeș supraviețuise în 2017 unui accident auto *foto: kanald

Fostul soț al Ileanei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit duminică într-un accident de mașină în Spania. Acesta nu a fost primul eveniment rutier în care a fost implicat Galeș. El a reușit să scape cu viața după un accident auto suferit în 2017, când a intrat cu mașina într-un parapet pe linia de centură a Capitalei.

Cornel Galeș mai scăpase dintr-un accident auto în 2017

Fostul soț al Ileanei Ciuculete povestea în 2017 cum a scăpat cu viață după ce a intrat cu mașina într-un parapet: „Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. La un moment dat, mergeam pe Șoseaua de Centură și cânta la radio o melodie cu niște versuri triste. M-am trezit cu mașina într-un parapet. Am început să plâng și nu știu cum am ajuns acolo. Aveam și ceva viteză, nu știu cum s-a întâmplat”, a mărturisit Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața în mai 2017, iar accidentul în care a fost implicat fostul său soț s-a produs câteva luni mai târziu. Dacă în urmă cu doi ani Galeș a avut zile, acum el a murit duminică într-un accident de mașină produs în Spania, după cum au informat mai întâi chiar rudele sale.

Relația lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, una cu năbădăi

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au avut o relație destul de lungă, dar lucrurile nu au mers mereu ca pe roze. „Prin anii ’90 aveam un obicei de a cumpara masini din Germania de la o cunostinta de-a mea. Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo 2 saptamani. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am gresit, prietenul meu m-a indemnat sa vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii dupa mine, dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea”, povestea Galeș, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, chiar când a murit Galeș se afla în proces cu cei doi fii vitregi ai săi pe care Ileana Ciuculete îi avea dintr-o căsătorie anterioară. Totul a pornit de la un proces privind averea îndrăgitei artiste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×