Ultimele detalii legate de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! Fostul președinte PSD a suferit un accident de muncă în penitenciar

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/03/2020, 12:32
Ultimele detalii legate de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea! Fostul președinte PSD a suferit un accident de muncă în penitenciar
Ultimele detalii legate de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, după accidentul cu flexul

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, este în afara oricărui pericol, după ce a suferit un accident de muncă în Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat pentru trei ani și șase luni de închisoare.

Ultimele detalii legate de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, după accidentul cu flexul

Potrivit unor surse citate  de cancan.ro, Liviu Dragnea s-a accidentat la mână în timp ce folosea polizorul în atelierul auto unde lucrează. Rana a fost una superficială, iar fostul lider PSD a trecut cu bine peste acest incident care i-a speriat familia.

”A vrut să taie cu flexul și și-a zgâriat un deget. Nu a fost nimic grav. Incidentul s-a petrecut în timp ce muncea. S-au mai întâmplat în trecut astfel de incidente minore. Nu mulți deținuți se încumetă să pună mâna pe flex sau pe aparatul de sudură, dar el a fost mai muncitor. Acum a trecut cu bine peste incident”, au declarat sursele citate mai sus.

Liviu Dragnea a tremurat de frig la închisoare

Liviu Dragnea se pare că s-a confruntat cu mai multe probleme, de când a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Cancan.ro scrie că Liviu Dragnea a fost nevoit să ceară audiență la comandantul închisorii, după ce temperatura în din camera în care se afla era una foarte scăzută.

Fostul lider PSD s-a plâns că temperatura din camera lui este apropiată cu cea de afară, la începutul anului, când noaptea temperaturile se apropiau de pragul de îngheț. Fostul politician a suspectat că era vorba de rea-credință, mai ales că situația nu se regăsea și în celelalte celule.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe data de 27 mai 2019 definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×