CTP, serie de ironii după accidentul suferit de Liviu Dragnea la închisoare! „S-a julit la mânuță. A fost pentru mine aproape ca o nevastă vreme de trei ani de zile”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 17:15
CTP, serie de ironii după accidentul suferit de Liviu Dragnea la închisoare! „S-a julit la mânuță. A fost pentru mine aproape ca o nevastă vreme de trei ani de zile” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a fost operat după un accident suferit în Penitenciar. Sursa foto - hepta.ro

Cristian Tudor Popoescu a lansat o serie de ironii după accidentul suferit de Liviu Dragnea la închisoare! Gazetarul a explicat de ce consideră această știre un fake news adevărat.

CTP, serie de ironii după accidentul suferit de Liviu Dragnea la închisoare!

„Este un fapt. Confirmat, nu e niciun fals, nu e nicio minciună – minciuna și falsul fiind diferite. E perfect adevarat, fapt – poate să fie fake news? Păi, hai să vedem.

Avem următoarea știre, în plin coronavirus, când umblă Încornoratu’ acum să ne găbuiască și să ne omoare: aflăm că dl. Dragnea – care e la izolare de coronavirus perfectă, nu pătrunde la el, acolo, unde se află, în izolator – s-a julit la mânuță, cu flexul, în vreme ce repara ușa unei autospeciale, acolo, la garaj.

„S-a julit la mânuță. Care-i relevanța ştirii?”

Avem știre! A dat-o toată lumea, au dat știre, domnule: s-a julit la mânuță dl. Dragnea, la garaj. Ăsta este un fake news cu fapt! Un fake news adevărat.

Fake news nu înseamnă numai fals, înseamnă relevanță. Ce relevanță are, când avem tot ce avem în jur, acum, în legătură cu afectarea ființei umane – cu boală, cu moarte, cu epidemie, cu molimă, mă rog, cu multă panică indusă mediatic – într-o astfel de situație dai știre că s-a julit Dragnea la mână, în pârnaie?!

Și există și unii care citesc, că de-aia se dă știrea! Pentru mine, acesta este un fake news adevărat – există și așa ceva – prin lipsa de relevanță, jignitoare la adresa celor care au murit din pricina coronavirusului și a celor care vor mai muri, să dai o asemenea „știre”, acum, și s-o și citești!” – a argumentat CTP.

Chestionat de moderatoarea emisiunii „Cap limpede”, de la Digi 24, Roxana Lăzărescu, CTP a explicat că în acest moment Liviu Dragnea nu mai există pentru opinia publică.

„Nu mai există! Nu mai are niciun fel de relevanță, pentru mine. Și Liviu Dragnea a fost pentru mine aproape ca o nevastă vreme de trei ani de zile, m-am ocupat de el în fiecare zi!

Acum, pentru mine nu mai există, eu n-am nicio treabă cu el. Am avut cât a fost în funcție, cât a făcut ce a făcut. Acum e acolo, nu mai există. Și așa ar trebui să se întâmple cu toată presa, după părerea mea”, a continuat CTP

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×