ULTIMA ORĂ! Cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă: „Nu l-am recunoscut”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
30/08/2019, 10:42
ULTIMA ORĂ! Cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă: „Nu l-am recunoscut” GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu se află în comă de 105 zile. Sursa foto - facebook

Apropiații, prietenii buni și fanii se întreabă cu îngrijorare cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă. Interpretul este supravegheat acum 24 din 24 de ore de cadrele medicale. Se întâmplă lucrul acesta de 105 zile, dar se pare că, organismul lui nu dă semne bune. Cu toate acestea, familia se roagă pentru o minune și speră ca artistul să se însănătoșească. Medicii sunt însă rezervați și spun că lucrurile deocamdată nu înregistrează vreun progres remarcabil.

Cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă

Din păcate, Mihai Constantinescu nu a mișcat nici măcar un deget până acum, iar medicii se gândesc deja la ce e mai rău. Un apropiat al artistului a declarat că familia „s-a împăcat cu situația”, însă toți păstrează acum o speranță. „Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi.

Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu. „Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur.

Cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă. Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu a ajuns la spital pe 13 mai. Sursa foto – facebook

„Nu l-am recunoscut”

Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei. Vă reamintim că Mihai Constantinescu a ajuns la spital pe 13 mai, în urma unui stop cardiorespirator. Medicii l-au resuscitat în acea seară câteva ore bune, însă artistul a intrat în moarte clinică.

La spital a fost în comă indusă timp de mai multe săptămâni, perioadă în care familia și prietenii s-au rugat mereu pentru o minune. Cu o lună înainte să ajungă la spital, artistul ar fi suferit un accident vascular cerebral, conform presei mondene, situație care a complicat enorm starea actuală a artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×