Mihai Constantinescu, în continuare în stare gravă! Familia a pregătit locul de veci

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 10:19
Mihai Constantinescu, în continuare în stare gravă! Familia a pregătit locul de veci
Prietenii și apropiații se roagă pentru îndrăgitul artist ca acesta să-și revină. Sursa foto: romanialibera.ro

Mihai Constantinescu se află în continuare în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca din București unde medicii fac tot posibilul ca artistul să-și revină. Din păcate, personalul medical este rezervat în privința unui diagnostic pozitiv, iar familia se pare că s-a pregătit pentru ce este mai rău.

Mihai Constatinescu are loc de veci în Cimitirul Ghencea

Mihai Constantinescu este internat din dimineața zilei de 13 mai 2019 când a făcut un stop cadio-respirator urmat de altele două. Îndrăgitul artist se află între viață și moarte, dar medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală îl supraveghează non-stop și fac tot posibilul ca starea sa de sănătate să se amelioreze. Din păcate, medicii sunt rezervați, dar prietenii și familia se roagă pentru muzician.

Cunoscutul artist a mai avut probleme de sănătate și în trecut, iar la sfârșitul anului trecut se pare că și-a prevăzut sfârșitul. Mihai Constantinescu și-a pregătit locul de veci de la Cimitirul Ghencea. „Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de-a artistului pentru Cancan.

Afiș spectacol în care apare și Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu apare pe afișul unui spectacol aniversar care va avea loc la Sala Palatului în luna noiembrie. Sursa foto: infomusic.ro

Deşi e în comă, Mihai Constantinescu apare pe afişul unui spectacol

Mihai Constantinescu apare alături de alți artiști foarte cunoscuți pe un afiș al unui spectacol care va avea loc în luna noiembrie a acestui an. Silvia Dumitrescu aniversează 35 de ani de la debutul de succes alături de mai mulți artiști, iar printre aceștia se numără: Mihai Constantinescu care se află în acest moment internat la Spitalul Floreasca, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Gabriel Cotabiță, Nico, Stela Enache, Adrian Daminescu și mulți alții.

„Când împlinești 35 de ani de activitate muzicală ,nu prea ști cum s-a ajuns la această cifră dar ești în culmea fericirii, ai cele mai minunate motive să consideri că acest moment din viața ta a venit ca un dar frumos de la Dumnezeu. Talentul a fost darul pe care în toți acești ani l-ai împărțit cu toti, oameni de toate vârstele, din toate generațiile.”, a spus Silvia Dumitrescu, potrivit vandbilete.ro.

Spectacolul va fi prezentat de Octavian Ursulescu și va avea loc la Sala Palatului în data de 10 noiembrie începând cu ora 19:00. Biletele se pot cumpăra chiar de la Sala Palatului, de la stația de metrou Unirii 1, dar și din mediul online. Prețul biletelor începe de la 75 de lei și ajunge până la 200 de lei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×